Reality TV bude uvedena do USA
Autor: PR press Zone Vision , e-mail: mkocourek@zonevision.cz Přidané: 25.09.2003
Londýn, 22. září 2003 – Mezinárodní mediální společnost se sídlem v Londýně, Zone Vision Enterprises, dnes oznámila významný pokrok v distribuci své nejúspěšnější stanice Reality TV v USA. stvrzený smlouvou s EchoStar Communications Corporation (NASDAQ, DISH, DISHP). Uvedení stanice do nabídky satelitní platformy firmy EchoStar, DISH Network, je naplánováno na 1. prosinec 2003. Stanice tak dovrší své celosvětové pokrytí a potvrdí své renomé nejrychleji rostoucí televizní značky.

Stanice Reality TV staví na nebývalém a bouřlivém mezinárodním úspěchu ve více než 125 zemích, kde je nyní distribuována. Smlouva s EchoStar přiblíží stanici dalším 9 milionům předplatitelů nabídky DISH Network a dokončí její celosvětovou působnost. Představuje také novátorský čin evropské společnosti, která dokázala vstoupit na velmi konkurenční americký televizní trh.

Televizní stanice Reality TV bude prvním americkým kanálem zaměřeným na příběhy ze skutečného života. Součástí rozsáhlé smlouvy je i samostatná verze stanice pro tento trh, která uvede reality seriály a speciály od nejlepších světových tvůrců, jako jsou například CBS, Lion Gate, Hearst a Rive Gauche International Television. Mnohé z těchto programů budou mít v USA svou premiéru. Navíc stanice uvede premiéry pořadů, které společnost Zone Vision nechala vyrobit speciálně pro americký trh.

“Je fantastické, že platforma DISH Network bude jako první v USA nabízet stanici Reality TV,” řekl Michael Schwimmer, senior vice president pro programy DISH Network. “Jsme si jisti, že naši předplatitelé uvítají televizní stanici s celodenním programem věnovaným stále populárnějšímu reality televiznímu žánru.”

“Toto je významný moment pro stanici Reality TV,” dodává Chris Wronski, předseda představenstva Zone Vision. “Jsme potěšeni, že na americký trh vstupujeme prostřednictvím nabídky DISH Network a dokončujeme tak celosvětovou působnost našich stanic. Stanice Reality TV byla v posledních dvou letech nejrychleji rostoucí mezinárodní sítí a je první komerční globální sítí, která nevznikla na území USA.”

Uvedení stanice Reality TV v USA následuje po úspěšném představení stanice ve Velké Británii, Latinské Americe a Asii a významnou měrou zvyšuje počet předplatitelů, kterých je nyní více než 35 milionů. Popularita stanice je skutečně obrovská. Je na světě pouhé 4 roky a za posledních 18 měsíců se počet jejích předplatitelů zešestinásobil.

Televize zaměřené na reality programy se v posledních pár letech ubíraly mnoha směry, ale jen program stanice Reality TV zachycuje skutečné životní příběhy přesně tak, jak se staly. Stanice se zabývá událostmi běžného života - od dech beroucích až po bizarní - s důrazným aspektem na zážitky obyčejných lidí. Prostřednictvím televizní obrazovky bere stanice Reality TV své diváky do prvních řad policejních jednotek, záchranných lékařských služeb a záchranářských týmů z celého světa. Nevšední domácí videa program odlehčují a podrobná vyšetřování rozšiřují celkový programový mix stanice.

Pro více informací prosím kontaktujte:
Aimee Norman/Janet Balmforth z Premier PR, tel.: +44 20 7292 8397 email:
aimee@premierpr.com


Více o společnosti Zone Vision

Za více než 10 let si firma Zone Vision Group vybudovala jedinečnou pozici na trhu jako vysílatel tématických kanálů a distributor mezinárodních satelitních stanic. Společnost Zone Vision v současné době vlastní a provozuje následující stanice: Reality TV, Romantica a Europa Europa. Kanály, které Zone Vision řídí a zastupuje, jsou k dispozici více než 84,5 milionům domácností ve 125 zemích.

Kromě své hlavní kanceláře v Londýně a mezinárodní centrály v Amsterdamu, má Zone Vision také 16 regionálních poboček. Více než 250 vysoce kvalifikovaných zaměstnanců společnosti se stará o porozumění a přesné nasměrování jednotlivých potřeb mezinárodního vysílání. Mezi aktivity Zone Vision Group patří tvorba kanálů a jejich management, zastupování kanálů a prodej programů.


Více o společnosti Echo Star:

EchoStar Communications Corporation (NASDAQ: DISH) je vlastníkem sítě DISH Network™, nejrychleji rostoucího poskytovatele služeb satelitní televizní zábavy v USA s více než 9 miliony předplatitelů. DISH Network nabízí vyspělé služby digitální satelitní televize, včetně stovek video a audio stanic, interaktivní TV, digitálního video nahrávání, HDTV, sportovních a mezinárodních programů, profesionální instalace a 24hodinové služby zákazníkům. Více informací naleznete na internetové stránce společnosti EchoStar věnované DISH Network www.dishnetwork.com nebo volejte +1-800-333-DISH (3474).


Martin Kocourek, Marketing & PR Manager, Zone Vision Czech s.r.o.


Doplnění redakce: Reality TV vysílá i v češtině a je dostupná abonentům v základní nabídce Rodina satelitní služby UPC Direct a také v některých kabelových sítích. Její program na celý měsíc je dostupný ke stažení na našem webu v sekci TV program.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/737/reality-tv-bude-uvedena-do-usa/