Ordinace v růžové zahradě nejsledovanějším seriálem večera
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@novatv.cz Přidané: 13.10.2005

Ordinace v růžové zahradě přitahuje stále více diváků. V úterý večer jich bylo 1677 tisíc a pořad se tak může pochlubit hned dvěma rekordy. Jeho jedenácté pokračování se stalo nejsledovanějším seriálem večera a zároveň bylo nejsledovanějším ze všech dosud uvedených dílů.


Praha 12. října 2005 - Příběhy lékařů a sestřiček jedné soukromé gynekologické ordinace, jež se proplétají s osudy pacientů, rodinných příslušníků, přátel a lásek, se líbí stále většímu počtu diváků.

Jedenáctý díl seriálu nazvaný „Nechci vás ztratit“ sledovalo 1677 tisíc dospělých diváků (kategorie 15+), což je 39% těch, kteří se rozhodli strávit večer před televizní obrazovkou, a Ordinace v růžové zahradě se tak stala nejsledovanějším seriálem večera.

Ženy opět zvítězily nad svými mužskými protějšky – nejnovější pokračování vidělo 1057 tisíc žen (15+) a 620 tisíc mužů (opět kategorie 15+).

Díky této sledovanosti si však seriál může na své konto připsat i další rekord - včerejší díl byl nejsledovanějším ze všech dosud uvedených částí.


Veronika Šmítková, Tisková mluvčí televize Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7374/ordinace-v-ruzove-zahrade-nejsledovanejsim-serialem-vecera/