VyVolení - casting na druhou řadu se právě rozbíhá
Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 29.10.2005

Během dnešního vysílání VyVolených odhalila Tereza Pergnerová televizním divákům velké překvapení. Nejde o nic menšího, než o vyhlášení castingu na druhou řadu reality show VyVolení.


„První řada se posouvá do své poloviny a reality show VyVolení se stala fenoménem. Už nyní se proto začínáme připravovat na druhou řadu, kterou začneme vysílat v průběhu příštího roku. Termín zahájení vysílání VyVolených II. zatím ještě není přesně stanoven, ale na jeho přípravách začínáme postupně pracovat,“ říká Radko Janoušek, manažer projektu VyVolení.

Zájemci o účast v reality show VyVolení se mohou přihlásit na telefonním čísle 906 509 099. Castingy se budou konat v Brně ve dnech 4.- 5. listopadu, v Ostravě 6. - 7. listopadu a v Praze 10. - 13. listopadu. Telefonní linka bude v provozu minimálně do 6. listopadu.

„Zájem o účast v první řadě VyVolených projevilo téměř 9000 lidí. Věříme, že i tentokrát si tisíce lidí nenechají ujít jedinečnou příležitost, jak změnit svůj život. Mají už spoustu informací z průběhu první řady a věřím, že zájem bude obrovský,“ dodává Petr Nezval, šéfdramaturg projektu.


Jana Malíková, tisková mluvčí Prima TV, FTV Prima, spol. s r.o.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7432/vyvoleni-casting-na-druhou-radu-se-prave-rozbiha/