Od zítřka bude Český rozhlas - Leonardo vysílat reality show Domov
Autor: Česká média , e-mail: info@ceska-media.cz Přidané: 31.10.2005

Český rozhlas už má v pražské zoologické zahradě připravené kompletní zázemí pro reality show Domov, která se má ve vysílání stanice Leonardo objevit od zítřka. Česká televize bude přinášet z pavilonu krátké obrazové reportáže. Obrazová režie si může vybrat až z dvaceti kamer, sledujících chování goril.

Multimediální projekt, který spojuje internet, rozhlas a televizi, tak co do technického vybavení aspiruje na rovnocennou konkurenci současných reality show Big Brother a VyVolení. Několikaměsíční interaktivní formát bude sledovat chování opic v reakci na různé podněty a hledat podobnosti s lidským jednáním. Kvůli projektu vzniklo například v podzemí rozhlasu na Vinohradské třídě nové televizní studio.

Gorily v pražské ZOO nedávno zaujaly média schopností vyrábět vlastní jednoduché nástroje, kterými si usnadňují konzumaci jídla. Diskutovalo se také o pohlaví novorozeného mláděte. I s těmito prvky by měla show operovat. Všechny podrobnosti o projektu chce rozhlas odhalit na zítřejší tiskové konferenci v 11 hodin.


Zdroj: Česká média, Filip Rožánek, 31.10.2005

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7436/od-zitrka-bude-cesky-rozhlas-leonardo-vysilat-reality-show-domov/