Hosté pořadu Otázky Václava Moravce – 6.listopadu 2005
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@czech-tv.cz Přidané: 04.11.2005
Hlavními hosty první části diskusního pořadu Otázky Václava Moravce, vysílaného v neděli 6. listopadu od 12.00 hod. do 13.00 hod. na ČT1, budou František Bublan, ministr vnitra a Ivan Langer, stínový ministr vnitra a místopředseda ODS. Zabývat se budou mj. těmito otázkami: Je odložení platnosti služebního zákona překážkou pro akceschopnost policie? Jak probíhá reorganizace policie a jaké se chystají změny v její práci? Nevyhnou se ani debatě o stavu vyšetřování případu Krejčíř, o údajné korupci při privatizaci Unipetrolu, o obrazu policie ve společnosti a její důvěryhodnosti.

Dalšími hosty budou Petr Želásko, ředitel Služby kriminální policie a vyšetřování a Libor Dušek, výzkumník CERGE-EI.

V druhé části Otázek Václava Moravce, vysílané od 13.05 hod. do 14 hod. na ČT 24, nejprve budou hosté Pavel Mokrý, předseda Českomoravského fotbalového svazu, Ivan Hašek, kandidát na předsedu ČMFS a fotbalový internacionál a Alexandr Károlyi, předseda disciplinární komise ČMFS hovořit na témata: situace ve fotbalovém hnutí, boj o důvěru diváků, řešení úplatkářské aféry, financování klubů, situace v národním mužstvu a stavba národního stadionu.

V druhé části diskuse na ČT 24 bude moderátor hovořit s Karlem Machovcem, prvním místopředsedou Pozemkového fondu (ČSSD) a Martinem Kocourkem, členem prezidia Pozemkového fondu (ODS) o aféře kolem prodeje pozemků Pozemkovým fondem.


Martin Krafl, Tiskový mluvčí ČT

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7448/hoste-poradu-otazky-vaclava-moravce-6-listopadu-2005/