Vila VyVolených byla dnes ráno násilně obsazena
Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 20.11.2005
Dnes, tedy 20. 11. 2005, v pět hodin ráno byla Vila VyVolených obsazena asi čtyřiceti ozbrojenými bodyguardy se psy. Přepadli členy bezpečnostní služby, dále zaměstnance Vily a násilným způsobem je vyvedli z objektu. Někteří zaměstnanci odmítli odejít, přesto jim nebylo umožněno pokračovat ve své práci.

Údajným důvodem je tvrzení majitele objektu, že je naplněna ultimativní výpověď nájemní smlouvy. Mezi televizí Prima a protistranou jde o spor, zda je smlouva vůbec platná.

Prima TV tvrzení protistrany o okamžité výpovědi z objektu odmítá s tím, že se snažila a snaží všechny případné možné problémy konstruktivně řešit.

„Rozhodně si nemyslím, že jsme jakkoli porušili smlouvu s majitelem pozemku. Velmi nás překvapil extrémní a násilný přístup protistrany, který nic neřeší a jen všechny poškozuje,“ sdělil generální ředitel televize Prima Martin Dvořák.

Prima TV shledává postup protistrany jako nepřiměřeně brutální a protiprávní. „V civilizovaných zemích je normální řešit spory tohoto typu soudní cestou. My jistě využijeme všech prostředků, které nám zákon umožňuje, k ochraně naších práv,“ dodává Martin Dvořák, generální ředitel Prima TV.


V Praze 20. listopadu 2005, Jana Malíková, tisková mluvčí Prima TV,
FTV Prima, spol. s r.o.


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7490/vila-vyvolenych-byla-dnes-rano-nasilne-obsazena/