Gorily v Sama doma
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@czech-tv.cz Přidané: 30.11.2005
V živě vysílaném kontaktním pořadu Sama doma se od tohoto týdne budou diváci pravidelně kolem 13.00 hod. setkávat se soutěžícími reality show Odhalení. Magazín Sama doma nejen pro ženy vysílá Česká televize od pondělí do čtvrtka od 12.30 hod. na ČT1 a diváci v něm od 28. listopadu pravidelně uvidí denní sestřihy ze života soutěžících.

Česká televize tak rozšiřuje vysílání reality show Odhalení na své obrazovce, které kromě reportáží v Sama doma zahrnuje magazín Odhalení a denní sestřihy. Magazín Odhalení vysílá ČT v premiéře v pořadu Regiony ČT24 každý všední den ve 20.25 hod. a v repríze ve 22.25 hod., sestřih dne v pořadu Dobré ráno s ČT v 7.40 hod. a reprízu v 8.40 hod. opět na ČT24. Magazín Odhalení dále uvádíme v repríze z předchozího dne v Dobrém ránu na ČT1 v 6.40, sestřih dne pak v 7.40 hod.

Odhalení je „trochu jiná reality show“ Českého rozhlasu, v rámci které sleduje 16 kamer dnem i nocí čtyři gorily v pražské ZOO. Česká televize je mediálním partnerem projektu.

Osudy gorilí rodiny sledují v pražské zoologické zahradě kamery již tři týdny. V přímém přenosu postupně odhalují složité vztahy mezi nimi a diváci mohou jejich prostřednictvím pronikat do jejich vzájemné komunikace a poznávat jejich chování.
Obrázky z pavilonu se trvale vysílají na internetové adrese: http://www.rozhlas.cz/odhaleni

„Zdánlivě poklidný život gorilí rodiny bude dnes významně narušen. Ze zoologické zahrady ve Dvoře Králové dorazila do Prahy samice Kamba. Není sice pražským gorilám Kijivu a Shindu neznámá, obě samice s Kambou již žily, ovšem s Richardem se setká poprvé,“ upozorňuje Leonardo Miroslav Bobek, vedoucí projektu Odhalení a šéfredaktor Českého rozhlasu.


Martin Krafl, Tiskový mluvčí ČT

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7527/gorily-v-sama-doma/