Reality show Big Brother jde do finále!
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@novatv.cz Přidané: 17.12.2005
Praha, 16.prosince 2005 – Již za dva dny bude mít i Česká republika svého prvního vítěze reality show Big Brother. O tom, kdo si nakonec odnese pohádkovou výhru 10 milionů korun, rozhodují diváci hlasováním již od středy. Po odchodu Leny Záhorské zůstali ve finálové trojici Eva Horzinková, David Šín a Filip Trojovský. Jejich středeční výsledek byl velmi vyrovnaný a tak lze očekávat, že o vítězi se bude rozhodovat do posledních okamžiků.

Velkolepým finále budou provázet všichni tři moderátoři Big Brothera Leoš Mareš, Lejla Abbasová a Eva Aichmajerová. Slavnostního večera se zúčastní také všichni soutěžící, kteří domem Velkého Bratra prošli. Hlasování bude zastaveno zhruba v polovině pořadu a následně z domu odejde soutěžící s nejnižším počtem hlasů. Pak se již bude rozhodovat jen mezi poslední dvojicí finalistů.

Překvapením pro poslední tři soutěžící bude krátký sestřih nejdůležitějších událostí u nás i ve světě, o které během svého pobytu v domě přišli. Diváci u televizních obrazovek tak v přímém přenosu uvidí jejich reakce například na katastrofu v New Orleans, odchod Stanislava Grosse z politiky či vypátrání Radovana Krejčíře na Seychellských ostrovech.


Adam Kotalík, tiskový manager projektu Big Brother

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7580/reality-show-big-brother-jde-do-finale/