AXN konečně v České a Slovenské republice
Autor: PR Press HBO ČR , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 10.10.2003
Společnost Sony Pictures Television International (SPTI) ve spolupráci s HBO Česká republika, s.r.o přináší do kabelových sítí v České republice a na Slovensku akční kanál AXN. Program bude zahrnovat vrcholné hollywoodské, evropské a mezinárodní programy, zvláště pak akční seriály, filmy, adrenalinové sporty a reality show se zaměřením na všechny milovníky napětí. AXN bude vysílat v češtině 24 hodin denně.

Jako první zavede kanál AXN do své základní nabídky ve 150 000 domácnostech kabelová společnost Karneval. V první vlně pak získá možnost sledovat kanál plný akčního napětí a dobrodružství 250 000 domácností v obou republikách.

Dušan Jelínek, obchodní a marketingový ředitel Karnevalu je spuštěním nového kanálu potěšen. „AXN výrazně obohatí naši nabídku a pevně věříme, že se dostane mezi tři nejsledovanější kanály vůbec,“ říká Jelínek. Luboš Jetmar, country manager HBO, k tomu dodává: „Jsme rádi, že po dlouhém očekávání přinášíme nový tématicky zaměřený program, určený pro zákazníky kabelových televizí.“



 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/760/axn-konecne-v-ceske-a-slovenske-republice/