Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 09:26:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Nová vysielacia štruktúra Markízy

  Autor: Markíza TV, Strategie on line , e-mail: info@strategie.sk Přidané: 29.12.2005


TV Markíza prichádza v januári s novou vysielacou štruktúrou, ktorá je charakteristická filmovými titulmi, novými seriálmi, ale najmä pôvodnou tvorbou. Každý pracovný deň po Televíznych a Športových novinách o 19.30 zaradila Markíza do vysielania pôvodný dlhodobý rodinný seriál Medzi nami. Po ňom takmer každý deň v týždni bude otvárať hlavný vysielací čas o 20.00 pôvodná zábavná tvorba.


Pondelok na Markíze bude patriť Milionárovi, ktorý sa opäť vracia na televízne obrazovky. Utorok bude naďalej venovaný soft reality show Zámena manželiek, ktorú bude Markíza vysielať v týždennej periodicite.

V stredu sa na obrazovkách Markízy objaví premiérový pôvodný licencovaný formát - Nákupná horúčka. V každom vydaní tohto týždenníka dostanú štyri ženy z rôznych kútov Slovenska zadanie, aby sa obliekli a nalíčili na konkrétnu príležitosť, v časovom i finančnom limite. Výsledok napokon ohodnotí porota, ktorej členmi v slovenskej verzii formátu sú Dara Rolinc, Fero Mikloško a Nora Mojsejová. Víťazka finále získa nákup snov za niekoľko stotisíc korún v Miláne.

Štvrtky na Markíza budú tradične verné zábavným reláciám od 20.00 sa budú striedať formáty Aj múdry schybí, Je to možné?!, Dereš a k nim pribudne od januára obnovená premiéra Bonzáčik, ktorú bude moderovať Maroš Kramár.

Každú druhú sobotu začne o 20.00. na Markíze zábavná show Hurikán autorskej dvojice Marcin – Kraus. Tento televízny kabaret nadväzuje na známy Uragán. V nedeľu o 20.00 sa budú striedať dva pôvodné inovované tituly – Hodina pravdy a Vilomeniny.

Pre náročného diváka okrem 7edem s.r.o. uvádza od januára novú talk show Andyho Krausa Nech sa páči!. A čo sa filmov týka, v januári odvysiela niekoľko kinohitov – akčnú komédiu Charlieho anjeli, drámu Čas prebudenia s Robinom Williamsom a Robertom de Niro, akčný film Desperado o krvilačnom pomstiteľovi s gitarovým púzdrom plným pištolí, akčný sci-fi triler Kráľovstvo ohňa o boji ľudstva s drakmi, ktorí sa snažia ovládnuť svet, súdnu drámu Prvotný strach, autobiografický príbeh spisovateľa Tobiasa Wollfa Zo života chlapca v hlavnej úlohe s Leonardom di Capriom a Robertom de Nirom, kriminálne filmy Spodina a Zelenáč, americký western Wyatt Earp, či francúzsku akčnú komédiu Wasabi. Ďalej kinohit Loď duchov, triler 60 sekúnd či romantický Zaľúbený Shakespeare.

V januárovej vysielacej štruktúre vznikli dve nové seriálové okná. Každý pracovný deň o 9.30 ponúkne Markíza divákom známu zahraničnú soap operu Tak plynie čas a o 15.20 60-dielnu telenovelu ruskej produkcie Máša o mladej a krásnej modelke, aj telenovelu Macocha. V stredu večer o 20.00 hod. sa objaví vo vysielaní 13-dielny historický seriál Elisa z Rivombrosy.

V programovej štruktúre vo večerných hodinách odštartujú nové premiérové série seriálov Kobra 11 a Odložený prípad, pokračovať bude aj 1. premiérová séria seriálu N.C.I.S. – Námorný vyšetrovací úrad.

Vo víkendových popoludniach si budú môcť diváci pozrieť reprízy všetkých sérií Komisára Rexa aj českého seriálu Nemocnica na okraji mesta, na ktorý neskôr nadviaže jeho pokračovanie Nemocnica na okraji mesta po dvadsiatich rokoch.

Pre detského diváka sú na víkend pripravené vysielania animovaných sérií Neporaziteľné sestry, Scoobyho nové záhady a Špiónky.


Zdroj: TV Markíza, Strategie on line, 27.12.2005


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.12.2005 • Manželské etudy po dvaceti letech
30.12.2005 • Hosté pořadu Otázky Václava Moravce – 1. ledna 2006
29.12.2005 • ČT Ostrava přinese na obrazovky folklor i animovaný seriál
29.12.2005 • Finále VyVolených sledovalo 800 tisíc ľudí
28.12.2005 • Na vlastní oči – pomoc dětem z rozvojových zemí
28.12.2005 • Vánoční nabídka České televize byla štědrá a diváky příznivě přijatá [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Tak plynie čas 

29.12.2005 07:59 • Alicia
Konečne sa objaví tento serial na tv. dufam že ale nebude v slovenskom dABINGU
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist