Prohlédněte si nové stránky Romantica.tv v češtině
Autor: M.Kocourek , e-mail: mkocourek@zonevision.cz Přidané: 14.10.2003
Světový výrobce a distributor tématických kanálů, firma Zone Vision, oznámil další průlom v historii své populární stanice Romantica. Jen měsíc po změně programového schématu stanice nabízí divákům a milovníkům seriálů v České republice a na Slovensku více informací o programu, hercích, herečkách, seriálech a další služby na nové internetové adrese www.romantica.tv, a to v českém jazyce.

Od pátka si tak diváci stanice Romantica mohou užívat více romantických chvil ve dvou jazycích (češtině a polštině) a další jazykové verze se připravují ke spuštění. Stránky v češtině vycházejí z osvědčeného populárního formátu samostatných polských stránek na adrese www.romantica.pl.

Čeští návštěvníci stránek www.romantica.tv zde naleznou denní program, pomocí rychlé navigace se dozví více o svém oblíbeném seriálu a mohou se podívat i do fotogalerií. U informací o hercích a herečkách naleznou i jména českých dabérů. Navíc české stránky stanice Romantica umožní návštěvníkům stáhnout si romantické tapety do počítače a odeslat romantickou elektronickou pohlednici jejich milovaným protějškům. Internetová stránka také podporuje přidávání názorů na seriály k dalším z celého světa díky diskusnímu fóru a odkáže čtenáře na další specializované zahraniční stránky hvězd telenovel.

Stanice Romantica je dostupná více než 5 milionům domácností ve 26 zemích Evropy. Od svého uvedení v roce 1998 stanice Romantica zaznamenala nepřekonatelný úspěch a získala si v mnoha zemích ohromné množství vděčných fanoušků.

Alena Blahovcová, ředitelka Zone Vision Czech k tomu dodává: “Spuštění stránek v češtině je jen první z mnoha služeb s přidanou hodnotou, které chceme českému a slovenskému divákovi stanice Romantica nabídnout. Je pro nás důležité vědět, co si diváci o programu myslí, co jim chybí a co na stanici Romantica oceňují. Je skutečně skvělé, že jim můžeme nabídnout spoustu nových informací v jejich rodném jazyce. Také věříme, že brzy představíme více komunikačních platforem jako například SMS soutěže, kde diváci mohou anonymně přispívat a my budeme mít přehled o jejich přáních.”


Martin Kocourek, Zone Vision Czech, s.r.o.


Poznámka redakce:

Svůj osobní názor na nové stránky www.romantica.tv můžete vyjádřit i v naší anketě!


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/766/prohlednete-si-nove-stranky-romantica-tv-v-cestine/