Víkend na Galaxii sport
Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 16.10.2003
Utkání 9. kola fotbalové Premier League, „kanadská“ hokejová noc a přímý přenos závěrečného utkání 6. kola italské fotbalové Serie A - tak pestrý bude víkend na Galaxii sport.


Premier League: Leeds United – Manchester United

Fotbalisté Leedsu vstoupili do nové sezóny katastrofálním způsobem a stejně jako loni je zřejmě čeká tuhý boj o každý bod. Naopak Manchester United obhajuje titul a zatím se mu daří. Domácí si možná připomenou vzájemný duel z uplynulého ročníku, v němž velkého favorita senzačně porazili 1:0.

Předehrávku 9. kola Premier League hostí stadión Elland Road v sobotu 18.10. od 12:55 hod


Premier League: Arsenal - Chelsea

Los devátého kola fotbalové Premier League svede dohromady dva týmy z Londýna. Domácí Arsenal se postaví proti Chelsea. Kanonýři loni obsadili druhé místo a letos by se chtěli vrátit na vrchol. Chelsea v létě mohutně posílila a pomýšlí na první titul po téměř padesáti letech. Utkání s příchutí derby naznačí ambice obou soupeřů v letošních dostizích za mistrovským vavřínem.

Sledujte přímý přenos Premier League v sobotu 18.10. v 15.55 hod


NHL: Toronto - Montreal

Souboj domácích Canadiens a hostujících Maple Leafs bude letos již jejich druhým vzájemným zápasem. V tom prvním se hrálo na ledě Toronta a hostující Montreal pokazil domácím úspěšný vstup do sezóny, neboť zvítězil 4:0. Vzájemné zápasy těchto dvou týmů se berou v Kanadě opravdu velmi vážně, poněvadž oba týmy si myslí, že právě ten jejich je králem mezi kanadskými mužstvy a tak mají tyto duely velikou prestiž a nesou v sobě všechny známky kanadského derby.

Přesto všechno by měl být hostující tým mírným favoritem - útok posílil třeba veterán Joe Niewendyk, jehož schopnost vyhrávat vhazování může být pro tým Toronta velmi důležitá. Domácí jsou však týmem, který nechce mít jen slavnou minulost, ale rád by promlouval do dění NHL také v současnosti.

Přímý přenos ”kanadské noci” sledujte ze soboty na neděli od 01:05 hod, záznam utkání vysíláme v neděli 19.10. od 10:00 hod a ve 22:40 hod


Serie A: AC Milán - Lazio Řím

Tečku za 6. kolem fotbalové Serie A udělá atraktivní klání na milánském San Siru. Domácí Rossoneri přivítají ambiciózní Lazio Řím. Oba kluby zatím úspěšně reprezentují Itálii v Lize mistrů a rovněž v domácí ligové soutěži mají ty nejvyšší cíle. Domácí se opírají o obávaný útok Ševčenko - Inzaghi, zatím hosté tvoří kompaktní celek.

Přímý přenos Galaxie-sport sledujte v neděli 19.10. od 20:25 hod


Marek Kindernay, program director Galaxie sport, s.r.o. CZE


Poznámka redakce:

Sportovní kanál Galaxie sport vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a na dvou satelitech:

V paketu UPC Direct na satelitu Astra 1G, 19,2 st. východně na tr. 12,382 H, SR 27500, FEC 3/4, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základního paketu Rodina (v ČR v ceně 555,- Kč, v SR 635,- Sk měsíčně)

V paketu Czechlink na satelitu Eurobird 1, 28,5 st. východně na tr. 12,607 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 164, A-PID 96, SID 5, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost uzavřít počínaje 1. 10. 2003 zvýhodněnou aktivaci příjmu jejího programu pro nové individuální příjemce. Při zakoupení předplatného na jeden rok za stávající cenu 2.650,- Kč nabízí akci 12 + 3, což představuje 3 měsíce příjmu tohoto sportovního programu navíc zdarma (celkem tedy 15 měsíců za původní cenu). U čtvrtletního předplatného za 695,- Kč platí akce 3 + 1, tedy 1 měsíc zdarma (celkem 4 měsíce za stejnou cenu). Platnost této nabídky končí 31. 12. 2003. Další informace získáte na obchodním oddělení Galaxie sport s.r.o

Úplné týdenní vysílací přehledy televizí Galaxie sport (a také metropolitní TV Praha a Hradec Králové) si můžete stáhnout v sekci TV download.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/768/vikend-na-galaxii-sport/