Upútavka TV JOJ medzi šiestimi najlepšími v Európe
Autor: PR Press TV JOJ , e-mail: info@joj.sk Přidané: 13.03.2006

Upútavka na Miliónový tanec je na šesťbodovom shortliste súťaže kreatívcov PROMAX.


Televízna upútavka na reality šou Miliónový tanec zaujala porotu najprestížnejšej súťaže európskych televíznych kreatívcov PROMAX a tá ju zaradila medzi šesť najlepších upútavok za minulý rok v kategórii „Televízna upútavka bez použitia záberov z relácie“. Okrem JOJky zvyšných päť pozícií obsadili západoeurópske televízie. Umiestnenie televízneho spotu pochádzajúceho z východoeurópskej krajiny na shortliste PROMAXu je pomerne zriedkavé, navyše TV JOJ sa tejto súťaže zúčasťňuje po prvýkrát.

„Fakt, že sme medzi šiestimi najlepšími nás veľmi teší. S rozpočtami neporovnateľnými so západoeurópskymi televíziami sa nám v JOJke podarila naozaj mimoriadne kvalitná upútavka,“ hovorí creative director TV JOJ a režisér upútavky na Miliónový tanec Miroslav Tallo.

V upútavke na jarnú reality šou JOJky účinkovali viaceré špičky slovenského tanečného umenia, medzi inými aj tanečný pár z Lúčnice, majstri v akrobatickom rock and rolle, ale aj dcéra predsedu poroty Miliónového tanca Fredyho Aiysiho Vierka.

O konečnom umiestnení upútavky televízie JOJ v rebríčku sa rozhodne 8.- 9.mája vo Viedni. Okrem JOJky získala po prvýkrát miesto na jednom zo shortlistov ešte jedna slovenská televízia, z českých televízií sa napriek ich veľkému záujmu nepodarilo uspieť žiadnej.


Ľudovít Tóth, Riaditeľ pre PR & promotion, Hovorca TV JOJ

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7882/uputavka-tv-joj-medzi-siestimi-najlepsimi-v-europe/