Víkend na Galaxii sport
Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 07.11.2003
Sobotní utkání Bundesligy, 12. kolo fotbalové Premier League, dvě „kanadské“ hokejové noce a přímý přenos římského derby italské fotbalové Serie A - tak pestrý bude tento víkend na Galaxii sport.



EINTRACHT FRANKFURT - VfB STUTTGART

Fotbalisté Stuttgartu pokračují ve spanilé jízdě německou Bundesligou. Naposledy deklasovali Freiburg a usadili se v čele tabulky. Gólman Hildebrand dosud inkasoval jen dva góly. V sobotním utkání 12. kola se proti favoritovi postaví nováček z Frankfurtu, který se pohybuje těsně nad sestupovou propastí. Trenér Reimann však věří, že jeho svěřenci lídra tabulky potrápí.

Přímý přenos sledujte v sobotu 8.11. od 15:25 hod


NY RANGERS – PHILADELPHIA

Tento zápas proti sobě svede dva týmy Východní konference, konkrétně z Atlantické divize. Domácí Rangers se po katastrofickém vstupu do sezóny oklepali a začínají sbírat body. Vše začíná u gólmana Mika Dunhama, který si na nedostatek práce opravdu nemůže stěžovat a zápas co zápas se stává pravidelně nejužitečnějším hráčem svého týmu. Střelecky se prosazují tradičně borci jako Petr Nedvěd nebo Tom Poti, posledních pár zápasů se přidává i veterán Mark Messier. Proti Flyers to však nebudou mít v Madison Square Garden domácí borci vůbec jednoduché, protože hostující Philadelphie myslí opět jako již tradičně na příčky nejvyšší. Jeff Hackett čaruje v brance, v útoku se probudili střelci jako Sami Kapanen, Tony Amonte a konečně uzdravený John LeClair. Čeká nás tedy rozhodně zajímavé klání a vy můžete být prostřednictví Galaxie-sport opět při tom.

Přímý přenos sledujte v sobotu 8.11. od 19:05 hod


LIVERPOOL - MANCHESTER UNITED

Rivalita, prestiž a nevraživost. To všechno pravidelně provází souboje Liverpoolu s Manchesterem United. Ani nedělní zápas 12. kola Premier League nebude výjimkou. Domácí mají svému odvěkému sokovi co oplácet. Loni totiž s Rudými Ďábly prohráli oba ligové zápasy. Vynahradili si to alespoň ve finále Ligového poháru. Letos začali špatně a nutně potřebují vyhrávat.

Přímý přenos začíná v neděli 9.11. od 14:40 hod

(Hostem doprovodného STUDIA bude bývalý reprezentant Ladislav Vízek)


AS ŘÍM - LAZIO ŘÍM

Římské derby, to je vždy maximální tahák italské Serie A. Rivalita mezi ”Vlky” z AS a ”Orly” z Lazia je obrovská, Věčné město nežije celý týden ničím jiným. Na hrací ploše to bude nepochybně jiskřit, hlediště osmdesátisícového Olympijského stadionu pak hrát všemi barvami. Kdo se po tomto derby bude moci zvát pánem Říma, to rozhodne bezpochyby dramatických devadesát minut lítého boje.

Exkluzivní přímý přenos sledujte v neděli 9.11. od 20:25 hod


CAROLINA - TAMPA BAY

Opět Východní konference, tentokrát však souboj z divize Jihovýchodní. Hostující Tampa Bay nejen že tuto divizi vede, ale pohybuje se také na samé špici celé konference. Vstup do sezóny vyšel týmu opravdu dokonale a v prvních osmi zápasech zaznamenal 7 výher a pouze jednu jedinou remízu! To domácí Hurricanes na úspěšné časy zatím jen matně vzpomínají. V divizi jsou sice předposlední, ale to jen díky tomu, že spolu s nimi hraje letos opravdu slaboučký Washington. V týmu se daří českým hráčům - gólově prosazují útočníci Josef Vašíček i Radim Vrbata. V dresu s bleskem na hrudi je hodně vidět pro změnu obránce Pavel Kubina, který je asi nejvytíženějším hráčem týmu.

Přímý přenos začíná na Galaxii-sport v neděli 9.11. od 23:05 hod


Marek Kindernay, program director Galaxie sport, s.r.o. CZE


Poznámka redakce:

Sportovní kanál Galaxie sport vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a na dvou satelitech:

V paketu UPC Direct na satelitu Astra 1G, 19,2 st. východně na tr. 12,382 H, SR 27500, FEC 3/4, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základního paketu Rodina (v ČR v ceně 555,- Kč, v SR 635,- Sk měsíčně)

V paketu Czechlink na satelitu Eurobird 1, 28,5 st. východně na tr. 12,607 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 164, A-PID 96, SID 5, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost uzavřít počínaje 1. 10. 2003 zvýhodněnou aktivaci příjmu jejího programu pro nové individuální příjemce. Při zakoupení předplatného na jeden rok za stávající cenu 2.650,- Kč nabízí akci 12 + 3, což představuje 3 měsíce příjmu tohoto sportovního programu navíc zdarma (celkem tedy 15 měsíců za původní cenu). U čtvrtletního předplatného za 695,- Kč platí akce 3 + 1, tedy 1 měsíc zdarma (celkem 4 měsíce za stejnou cenu). Platnost této nabídky končí 31. 12. 2003. Další informace získáte na obchodním oddělení Galaxie sport s.r.o

Úplné týdenní vysílací přehledy televizí Galaxie sport (a také metropolitní TV Praha a Hradec Králové) si můžete stáhnout v sekci TV download.


 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/792/vikend-na-galaxii-sport/