Petr Erben novým ředitelem výroby TV Nova
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 08.04.2006
Praha 5. dubna 2006 – Televize Nova bude mít od 14. dubna nového ředitele výroby. Stane se jím Petr Erben, šéfproducent denního seriálu Ulice, nejkomplexnějšího a nejnákladnějšího projektu televize Nova za celou dobu její historie. Na postu ředitele výroby tak vystřídá Jiřinu Pokornou, která toto místo v TV Nova zastávala od roku 1997. Jiřina Pokorná odchází z funkce ředitelky výroby po vzájemné dohodě. Novým šéfproducentem seriálu Ulice se stane dosavadní přímý podřízený Petra Erbena, vedoucí produkce Michal Reitler.

„Petr Erben je zkušený televizní pracovník s dlouholetou praxí v oblasti výroby a techniky. Své zkušenosti plně uplatnil při vzniku denního seriálu Ulice, který se tak v krátké době stal jedním z nejúspěšnějších seriálů naší televize. Věříme, že jeho příchod na post ředitele výroby významně posílí náš manažerský tým. Zároveň bychom rádi poděkovali Jiřině Pokorné za dosavadní práci pro televizi Nova,“ prohlásil Petr Dvořák, generální ředitel TV Nova.

Petr Erben začal svou profesní kariéru v televizi v roce 1993 jako šéfproducent ranního vysílání TV Nova. Od roku 1997 působil v TV Prima jako ředitel výroby a techniky a stejnou pozici pak v letech 2001 až 2004 zastával i v České televizi. Od roku 2004 pracoval v TV Nova jako šéfproducent denního seriálu Ulice. Vzdělání získal na FAMU UK, kde studoval na katedře produkce (1999 – 2004).


Veronika Šmítková, Tisková mluvčí TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7965/petr-erben-novym-reditelem-vyroby-tv-nova/