Lucie Výborná bude moderovat bulvárně-reportážní magazín Extra
Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 11.04.2006
Moderátorský tým nového bulvárně-reportážního magazínu EXTRA je kompletní. Televize Prima se dohodla na spolupráci s Lucií Výbornou, která se bude v moderování pořadu pravidelně po týdnech střídat s Mirkou Čejkovou.


„Když mě Prima oslovila, abych přišla na kamerové zkoušky k pořadu Extra, tak mě nejdříve zajímalo o jaký pořad půjde. Už se nevrhám do televize po hlavě. Tato nabídka mě ale nadchla, protože se jedná o pořad, který je o zajímavostech a hlavně o lidech, což si dovolím říct, že je moje parketa, neboť moje práce se vždy týkala lidí. Na moderování Extra se moc těším, já jsem totiž takový nadšenec a většinou mi to taky dlouho vydrží,“ říká Lucie Výborná.

„Pro naši novinku se nám podařilo získat výbornou moderátorku. Lucie je výrazná osobnost a role průvodkyně magazínem plným zajímavých reportáží jí dobře sedne,“ říká Petr Nezval, šéfredaktor vlastní tvorby Prima TV.

EXTRA je atraktivní bulvárně-reportážní magazín, určený nejširšímu spektru diváků. Náplní magazínu budou zajímavé reportáže s velmi širokou paletou témat. Budeme přinášet takové náměty, na které v běžném zpravodajství nezbývá čas ani prostor. Nebudou chybět reportáže o zajímavých společenských událostech, kuriozitách, dramatických osudech známých i neznámých lidí, reportáže ze záchranných i zásahových akcí, unikátní lékařské zákroky, střípky ze života celebrit či neobvyklé situace a události z celého světa.


Jana Malíková, tisková mluvčí Prima TV, FTV Prima, spol. s r.o.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/7969/lucie-vyborna-bude-moderovat-bulvarne-reportazni-magazin-extra/