Anketa: Programová nabídka digitálního satelitního paketu UPC Direct
Autor: Redakce , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 18.11.2003
Na webu satCentrum jsme se rozhodli uspořádat anketu, kterou jsme nazvali Programová nabídka digitálního satelitního paketu UPC Direct. Po podobném průzkumu jste sami často ve svých reakcích volali. A protože máme navázanou spolupráci s českou i slovenskou UPC, myslíme si, že i pro ně budou výsledky této ankety zajímavé a budou mít aspoň minimálně důvod k přemýšlení.


Cílem ankety není jen zjištění přehledu nejméně oblíbených stanic v programové nabídce UPC Direct, ale i důvody proč divákům tyto stanice nevyhovují. Současně chceme zjistit, které stanice by naopak lidé uvítali v nabídce této satelitní služby.

Pokud máte zájem se naší ankety zúčastnit, navštivte vstupní stránku buď v české jazykové mutaci, anebo ve slovenštině. Zde se pak dozvíte další podrobnosti k vyplnění dotazníku.

Anketa je anonymní, z osobních údajů nás bude zajímat pouze zda jste muž či žena, váš přibližný věk a zda bydlíte ve městě či na venkově…

Anketa o programové nabídce digitálního satelitního paketu UPC Direct bude probíhat od dnešního dne – 18.listopadu až do poloviny prosince. Statistické vyhodnocení umístíme po jejím skončení na vstupní stránku ankety, o výsledcích průzkumu zpracujeme článek na stránky webu satCentrum.

Děkujeme předem za vaši účast a sami jsme zvědavi, jak tato anketa dopadne!


Doplněno 19.11. v 13.00 hod.:

Pro zájemce ze Slovenska o vyplnění naší ankety tu máme dobrou zprávu - slovenská anketa je už v současné době dostupná. Dočasné problémy na národním DNS serveru SK-NICu už byly odstraněny.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/801/anketa-programova-nabidka-digitalniho-satelitniho-paketu-upc-direct/