Tak neváhej a toč – speciál! vládlo sobotnímu večeru
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 03.05.2006
Poslední dubnovou sobotu zařadila Česká televize na svůj první program ve 20 hodin pořad rodinné zábavy Tak neváhej a toč – speciál!. Pořad, který se již tradičně těší velké oblibě televizních diváků, si v posledním vydání získal 1 671 000 diváků. Dospělí diváci vyjádřili svou náklonnost sledovaností 18,7 %, což představuje 41 z každé stovky dospělých u televizních přijímačů. Z dětského publika 4 – 14 let pořad zhlédla více než pětina dětí u televizorů, při sledovanosti 6,3 %.

Z cílových skupin podle vzdělání dosáhli nejvyšší sledovanosti vyučení bez maturity (sledovanost 19,6 %, podíl na publiku 40,89 %), následováni absolventy vysokých škol (sledovanost 19,1 % a podíl na divácích 46,50 %). Lidé se základním vzděláním a lidé s maturitou dosáhli shodně sledovanosti 17,9 % a podíl na publiku 41,06 %, respektive 39,76 %.

Tak neváhej a toč – speciál!, jak název napovídá, je speciální vydání pravidelného týdenního pořadu Tak neváhej a toč!, se kterým se diváci České televize setkávají již od 4. 9. 1995 (tehdy se na obrazovce objevil poprvé – pod názvem Neváhej a toč). Již od svých počátků diváky pořadem provází, jak v klasických tak i ve speciálových vydáních, moderátor Eduard Hrubeš, který si do svých speciálů zve jako hosty populární osobnosti české a slovenské scény.


Martin Krafl, tiskový mluvčí ČT



 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/8051/tak-nevahej-a-toc-special-vladlo-sobotnimu-veceru/