Kdo další bude bojovat o zajímavou výhru v reality show BAR?
Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 28.06.2006

Prima TV již představila tyto soutěžící: Tomáše Savku, Anife Vyskočilovou, Pavla Novotného, Jarku Bláhovou, Petru Matulovou a Luboše Krause. Společně s nimi diváci 10. 7. uvidí také další účastníky, kterými jsou: Michaela Smíšková, Roman Veselský a Jan Tlachač.


Michaela Smíšková (1983) pracuje jako zdravotní sestra. Od reality show očekává, že si nejenom vydělá peníze, za které si pořídí vlastní sportovní klub, ale i to, že jí účast zde změní život. Zkušenosti s prací v baru pouze díky brigádě, ale věří, že jako základ jsou dostačující. Nejvíce se těší na kontakt s lidmi. Hosty bude lákat, jak slibuje, na lichotky, výborné pití a zábavu. I přesto, že přiznává, že je „citlivka", připadá si natolik silná, že jí jen tak nemůže něco vyvést z míry. Za svou silnou stránku považuje pravdomluvnost.


Roman Veselský alias Rocker (1964) je povoláním kuchař, proto bude lákat hosty nejenom na pití, ale i na něco dobrého k jídlu. Má rád bubny a zpěv, což považuje za důležité nástroje, kterými bude také lákat hosty do Baru. Tělem i duší je rocker a věří, že podobných spřízněných duší najde v Baru víc. A pokud by nevyhrál, bude vděčný za popularitu v Mikulově, kterou díky Baru jistě získá.


Jan Tlachač (1986) je studentem gymnázia. Do reality show se těší převážně kvůli výhře, ve kterou pevně věří, ale i proto, že se vyhne prázdninové brigádě. Barman by podle něj měl být krásný, usměvavý, šikovný, samostatný, rychlý a poctivý. Jako svoji slabinu přiznává bezstarostnost, která není zrovna nejlepší vlastností pro práci za barem. Má rád sport - především taibox a snowboard.


Anna Laštovková, PR koordinátorka – BAR, FTV Prima, spol. s r.o.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/8222/kdo-dalsi-bude-bojovat-o-zajimavou-vyhru-v-reality-show-bar/