Hosté pořadu Otázky Václava Moravce – neděle 23. července 2006
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 22.07.2006
Hlavními hosty první části diskusního pořadu Otázky Václava Moravce vysílaného v neděli 23. července od 12.00 do 13.00 na ČT1 a ČT24, budou ředitel služby Dopravní policie Zdeněk Bambas, děkan dopravní fakulty ČVUT Petr Moos, ředitel městské policie Praha a předseda Kolegia ředitelů městských policií statutárních měst a hl.m.Prahy Vladimír Koutrouš a jeden z možných ministrů dopravy Aleš Řebíček (ODS).

Telemostem se připojí generální tajemník ČESMAD Bohemia Martin Špryňar, šéfredaktor Světa motorů Ondřej Běhal a dopravní psycholožka z Centra dopravního výzkumu Vlasta Rehnová. Stěžejními tématy jejich debaty budou zkušenosti z uplatňování nového silničního zákona po třech nedělích platnosti, jeho klady a nedostatky, možnost úprav tohoto zákona a diskuse o tom, komu prospěl a komu zkomplikoval život

V druhé části Otázek Václava Moravce vysílané od 13.05 do 14.00 na ČT24 bude nejprve pokračovat tato debata.

Později se Václav Moravec bude v rozhovoru s novými hosty, občany Libanonu ve studiu (například z Bejrůtu evakuovaná Mey Jabirová ) a telemostem propojenými izraelskými občany českého původu, zajímat o situaci na Blízkém východě z pohledu Izraelců a Libanonců.


Martin Krafl, Tiskový mluvčí ČT

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/8283/hoste-poradu-otazky-vaclava-moravce-nedele-23-cervence-2006/