Komediální blok na stanici Jetix
Autor: PR Press Jetix , e-mail: info@jetix.cz Přidané: 13.09.2006

Od 4. září představuje dětská televize Jetix, v rámci podzimních novinek, komediální programový blok, jehož součástí jsou nejnovější humorné seriály z filmové knihovny Jetix: Shuriken School, Planeta Skečů a Captain Flamingo.


Programový blok běží dvakrát denně a jeho prostřednictvím mohou děti sledovat své oblíbené komediální seriály, jako např. Co je, Andy? , Tři kamarádi a Jerry, Život s Louiem, Pucca nebo Třída č. 402..

Premiéra seriálu Shuriken School odstartovala 4. září, seriály Planeta Skečů a Captain Flamingo se představí 2. října.

Komediální seriál Shuriken School je nepředvídatelné hřiště humorných scének, které se točí kolem bojových umění, určený pro děti od 6 do 11 let. Neobyčená dobrodružství hlavního hrdiny –desetiletého, dynamického chlapce Eizana Kaburagi a jeho kamarádů, která prožívají v jejich prvním školním roce na chudé škole pro bojovníky Ninja. Nicméně školní předměty na Shuriken School se jeví trochu tajemně –jejich základem je neortodoxní trénink, který zahrnuje výuku, jak procházet zdí, jak zmizet v oblaku kouře a létat přes střechy!

Shuriken School je jedinečnou ukázkou směsi vynikajícího japonského a evropského animovaného stylu, za použití 2D animace, kombinované s ilustrovanými detaily vysoké kvality a nepřekonatelných akčních střihů.

V průběhu celého měsíce září je na www.jetix.cz, www.jetix.sk nasazena on-line hra a soutěž, ve kterých si mohou děti vyzkoušet své dovednosti a nově nabité znalosti o tomto seriálu a vyhrát školní kolekci Shuriken School.


Martina Činátlová, Jetix Česká a Slovenská republika


Doplnění redakce:

Komediální blok na obrazovce Jetix každý den od 08:05 do 09:45 a od 13:30 do 15:10hod, Shuriken School na obrazovce Jetix každý den v 08:05 a 16:20hod

Úplné měsíční programové přehledy vysílání Jetix i JetixMax si můžete stáhnout na tomto webu v sekci TV Download.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/8437/komedialni-blok-na-stanici-jetix/