Nová tvář v seriálu Ulice
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 17.09.2006
Od začátku listopadu se mohou diváci nekonečného seriálu Ulice těšit na další novou postavu. Po Martinovi Dejdarovi (David Brancusi) a Renatě Prokopové (Karolína Fenclová) přichází nově do seriálové ulice i herec a muzikant Jakub Prachař (Ben Vojtíšek). Syna Davida Prachaře a Dany Batulkové mohou diváci znát například z filmu Milenci a vrazi nebo jako člena kapely Nightwork.

Ben je mladý, hezký, bezstarostný kluk se zdravým sebevědomím. Chce si užívat života a jen tak proplouvat. Je kamarád Štěpána Stránského (Štěpán Benoni) z FAMU, kde studuje kameru. Štěpán ho přivede do Ulice, když s ním má spolupracovat při natáčení dokumentu o jeho otci. Ben se tak seznámí s Terezou Jordánovu (Patricie Solaříková), s Lenkou Drápalovou (Michaela Badinková) a s dalšími ženami a dívkami Ulice.

Nejedné z nich poblázní hlavu. K balení holek přistupuje hravým a obzvlášť kreativním způsobem. Stejně rád hraje a zpívá ve své kapele. A taky improvizuje: na pódiu, i v životě. Je „zlatíčko“, když i ostatní přistoupí na jeho způsob hry a neporušují pravidla.


Johana Indráková, Koordinátorka projektů, ulice.nova.cz

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/8450/nova-tvar-v-serialu-ulice/