Hosté pořadu Otázky Václava Moravce – neděle 1. října 2006
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 29.09.2006

Hlavním exkluzivním hostem první části diskusního pořadu Otázky Václava Moravce vysílaného v neděli 24. září od 12.00 do 13.00 hod. na ČT1 a ČT24 bude bývalý prezident republiky, spisovatel a dramatik pan Václav Havel.


V pořadu vystoupí také Alexandr Vondra, Ladislav Smoljak, Ivan Havel, Ivan Gabal, Jiří Pehe a Ivan Medek.


Tématem rozhovoru Václava Moravce s Václavem Havlem bude ohlédnutí za politickou kariérou, názory Václava Havla na nutnost změn ústavy, současná politická situace v postkomunistických zemích, vyrovnání se s komunismem, vztahy s dalšími polistopadovými politiky, Havlovy zkušenosti s „institucí“ exprezident a vliv politického angažmá na jeho osobní a rodinný život.


Debata bude pokračovat i v druhé části Otázek Václava Moravce vysílané od 13.05 do 14.00 hod. na ČT24.

Jejím dalším hostem bude odvolaný náměstek ministra financí Eduard Janota, který se vyjádří ke sporu s ministrem financí, k rozpočtu a státnímu dluhu.


Posledním hostem televizní debaty bude policejní prezident Vladislav Husák. Václav Moravec s ním bude hovořit o boji proti terorismu, o reformě policie a lepším vybavení policejních služeben, o příslušnících StB v policii, o odposleších a únicích informací z policejních spisů.


Martin Krafl, Tiskový mluvčí ČT

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/8491/hoste-poradu-otazky-vaclava-moravce-nedele-1-rijna-2006/