TV Nova podpořila charitativní akci pro děti z dětských domovů
Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 01.10.2006

Minulou neděli se v Brně-Modřicích uskutečnil 2. ročník bowlingového turnaje dětí z deseti dětských domovů České republiky. Této charitativní akce se zúčastnili i zástupci TV Nova.


Herna Planet Bowling v Brně-Modřicích ožila v neděli (24. 9.) odpoledne dětským smíchem a soutěžním zápolením. Sjely se sem děti z deseti dětských domovů z nejrůznějších koutů České republiky, aby se utkaly o zlatou, stříbrnou a bronzovou medaili v bowlingovém turnaji a zároveň se osobně pobavily s těmi, které doposud znaly pouze z obrazovek TV Nova. Deset rozlosovaných smíšených pětičlenných družstev soutěžilo pod vedením „nováckých“ kapitánů Pepy Pejchala, Veroniky Jeníkové (seriál Ordinace), Míši Maurerové, Dominiky Kadlčkové (seriál Ulice), Leoše Mareše (Eso), Pavlíny Dankové (Občanské judo), Mirka Vaňury (112), Jana Tuny (Televizní noviny), Michala Sochora (Střepiny) a ředitele místního multikina.

Díky nevšednímu úsilí kapitánů, kteří se nejen snažili dovést své svěřence do vítězného konce, ale zároveň je pobavit, probíhal turnaj v hravé atmosféře plné napětí, křiku a smíchu. O nevšední zážitek navíc se dětem postaral moderátor hudební hitparády Eso Leoš Mareš, když některé z nich svezl ve svém červeném voze Ferrari.

Celkovým vítězem turnaje s nejvyšším počtem bodů se stalo družstvo vedené hercem Pepou Pejchalem, stříbrné medaile získal oddíl Pavlíny Dankové a pro bronz si došli svěřenci Veroniky Jeníkové.


Veronika Šmítková, Tiskové odd. TV Nova, foto TV Nova

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/8494/tv-nova-podporila-charitativni-akci-pro-deti-z-detskych-domovu/