Rádio Viva je na predaj
Autor: Vl.Doktor, Stratégie on line , e-mail: info@strategie.sk Přidané: 09.11.2006

Po ďalšom neúspechu v prieskume počúvanosti rádií, kedy zaznamenalo Rádio Viva počúvanosť na úrovni 1,9 % populácie Slovenska vo veku 14-79 rokov prenikli do mediálnej brandže naplno informácie, že celoplošná rozhlasová stanica Viva je na predaj.

Dôveryhodný zdroj, ktorý si neprial byť menovaný poskytol Stratégiám informáciu, že v lete prebiehali medzi akcionármi Rádia Viva a spoločnosťou prevádzkujúcou vysielanie jedného z komerčných rádií u nás rokovania o možnom predaji Rádia Viva. Tie ale napokon skončili neúspechom. Rokovania akcionárov stanice a možných záujemcov o toto rádio by mali prebiehať aj v súčasnosti, pričom sa nevylučuje ani vstup zahraničného investora.

Preto sme marketingovej riaditeľke Rádia Viva Anine Hromjakovej položili otázku, či môže potvrdiť našu informáciu o rokovaniach s potenciálnymi záujemcami o Rádio Viva, na ktorú nám odpovedala: „Ľutujem, k tomu vám neviem dať odpoveď.“ Keď sme sa pokúšali kontaktovať generálneho riaditeľa rádia Róberta Bartoša, po niekoľkých volacích tónoch sa na jeho mobilnom telefóne zapla odkazová schránka.


Zdroj: Vladislav Doktor, Strategie on line, 9.11.2006

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/8609/radio-viva-je-na-predaj/