Hosté pořadu Otázky Václava Moravce - neděle 19. listopadu 2006
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 17.11.2006
Hlavní host první části diskusního pořadu Otázky Václava Moravce, vysílaného v neděli 19. listopadu na ČT1 a ČT24 od 12.00 do 13.00 hod. předseda vlády Mirek Topolánek (předseda ODS) bude spolu s dalšími hosty Martinem Bursíkem (předseda Strany zelených), Pavlem Kováčikem (předseda poslaneckého klubu KSČM), politologem Jacquesem Rupnikem a politilogem Jiřím Pehe diskutovat na tato témata: výsledky kongresu ODS a další směřování strany, poselství kongresu pro další vyjednávání při sestavování vlády; priority vládního programu, termín eventuálních předčasných voleb a politická kultura jako odraz situace ve společnosti.

Václava Moravce budou zajímat i názory hostů na postavení komunistické strany jak v ČR tak i ve středo- a celoevropském kontextu, směřování a situace evropských komunistických stran a v neposlední řadě i výročí 17. listopadu.


Ve druhé části Otázek Václava Moravce, vysílané na ČT24 od 13.05 do 14.00 hod., bude tato debata pokračovat.

Hostem další části pořadu bude vládní tajemník pro koordinaci českého předsednictví Evropské unie Zdeněk Hrubý a bude hovořit o stavu příprav na předsednictví EU, výzvách a úkolech Evropské unie ve střednědobém výhledu a prioritách ČR v této souvislosti.


Martin Krafl, Tiskový mluvčí ČT

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/8638/hoste-poradu-otazky-vaclava-moravce-nedele-19-listopadu-2006/