Letiště i Neuvěřitelné životy u diváků zabodovaly a dosáhly zatím nejlepších výsledků v letošním roce
Autor: PR Press TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 08.02.2007
Včerejší díl původního seriálu Prima TV Letiště si nenechalo ujít téměř 1,2 milionu diváků starší patnácti let a podíl na trhu tvořil 28,4 %. Jednalo se o nejlepší výsledek tohoto seriálu v roce 2007 a dokonce druhý nejlepší od začátku vysílání 4. září 2006. Počet dospělých diváků, kteří sledovali včerejší díl, dokonce překročil průměrnou sledovanost seriálu o více než 270 tisíc diváků. V cílové skupině ženy 15+ dosáhl více jak třetinového podílu na trhu a sledovalo jej přes tři čtvrtiny milionu žen nad patnáct let.

Dokumentární série Neuvěřitelné životy si také získává další diváky. Včerejší díl z tohoto cyklu s názvem Nejmenší lidé na světě dosáhl rekordních výsledků. Sledovalo ho více než 950 tisíc diváků starších patnácti let. Podíl na trhu dosáhl 27 % a Neuvěřitelné životy byly v době svého vysílání lídrem na trhu. Neuvěřitelné životy si velmi dobře vedou v mladších cílových skupinách, například podíl na trhu ve skupině ženy 15-34 let činil 38,2 %.

Zdroj dat: ATO-Mediaresearch


V Praze 8. února 2007, Jana Malíková, Tisková mluvčí Prima TV, FTV Prima, spol. s r.o.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/8944/letiste-i-neuveritelne-zivoty-u-divaku-zabodovaly-a-dosahly-zatim-nejlepsich-vysledku-v-letosnim-roce/