Hosté pořadu Otázky Václava Moravce – neděle 11. února 2007
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 09.02.2007
Hlavními hosty první části diskusního pořadu Otázky Václava Moravce, vysílaného v neděli 11. února na ČT1 a ČT24 od 12.00 do 13.00 hod., budou místopředseda vlády Martin Bursík (předseda Strany zelených) a poslanec PČR Bohuslav Sobotka (první místopředseda ČSSD). Připojí se k nim člen představenstva Škoda Auto Martin Jahn.

Tématem jejich diskuse bude kromě aktuálních témat ekologická daňová reforma, situace uvnitř obou politických stran, česká zahraniční politika a vývoj postoje stran k umístění části protiraketové základny; energetická politika státu a evropská iniciativa ke snížení automobilových emisí.


Ve druhé části Otázek Václava Moravce, vysílané na ČT24 od 13.05 do 14.00 hod. bude tato debata pokračovat.

Hlavní hosté další části pořadu Vojtěch Filip (předseda KSČM), náměstek ministra dopravy Jiří Hodač a generální ředitel Kapsch Karel Feix pohovoří o zkušenostech a sporech při zavádění mýtného systému v ČR.

Později bude Václav Moravec diskutovat s předsedou mediální komise PSP ČR Vítězslavem Jandákem (ČSSD) a předsedou mediální komise Senátu Jiřím Oberfalzerem o současné situaci ve vedení České televize a Radě ČT.


Martin Krafl, Tiskový mluvčí ČT

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/8949/hoste-poradu-otazky-vaclava-moravce-nedele-11-unora-2007/