Jste to, co jíte startuje již ve středu 21.3.
Autor: PR Press TV Prima Přidané: 20.03.2007
Druhá řada úspěšného pořadu „Jste to, co jíte“ začíná! Od 21. března můžete opět sledovat úspěchy i neúspěchy všech, kteří se budou snažit o změnu životního stylu. Tentokrát je bude podporovat ještě více odborníků, VIP osobností a skvělých kuchařů.

V druhé sérii „Jste to, co jíte“ se budeme více věnovat vaření. Kuchařskou zástěru si obléknou přední čeští kuchaři: Roman Paulus, jehož dobroty můžeme ochutnat v hotelu Hilton, Michal Zvara, který vaří ve špičkové restauraci U Malířů, dále kuchař celebrit Roman Hadrbolec a specialista na výživu Petr Havlíček.

Další novinkou je přítomnost baviče Petra Novotného a jeho syna Pavla. Ti budou hubnout společně s našimi „hvězdami“. Jako dárek pro účastníky připraví doktorka Kateřina Cajthamlová i Poradnu, každý si bude moci na závěr svého hubnoucího maratonu pozvat své kamarády a paní doktorka jim odpoví na všetečné otázky.

Dalším zpestřením bude sledování typického dne účastníka reality show. Budeme s ním od probuzení po usnutí. Na závěr se dozvíme, jestli ho paní doktorka pochválí, či mu naopak vynadá. Účastníci se můžou těšit i na osobní trenéry Davida Hufa a Pavla Suchánka, kteří budou bojovníky s nadváhou držet zkrátka přímo u nich doma.

Reality show „Jste to, co jíte“ je nejen skutečným zápasem o každé kilo, ale ukáže nám i mnoho zajímavých lidských příběhů. V pořadu televize Prima se objeví čtrnáct odvážných, kteří se poperou sami se sebou. Dívejte se tedy od 21.3. každou středu ve 21:10 na Primu.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/9084/jste-to-co-jite-startuje-jiz-ve-stredu-21-3/