Lidé s peticí stáli před Faktorem - Protestující posluchači nesouhlasí se změnami vysílání
Autor: Českokrumlovský deník , e-mail: info@ceskokrumlovsky.denik.cz Přidané: 28.03.2007
Michal Tučný. Možná jen tohle jméno zůstane posluchačům Eldorádia zaměřeného na country vysílání - jediného podobného v jižních Čechách. Méně známé tváře se z vysílání před několika dny začaly vytrácet. Skupina posluchačů kvůli tomu v pátek protestovala přímo v českobudějovické ulici U Tří lvů a vedení rádia předala petici.


„Chtěli jsme vyjádřit svůj názor, protože nesouhlasíme s tím, jak se současné vedení rádia chová k posluchačům,” zdůraznila v ulici U Tří lvů Libuše Kupková z Třeboně. „Změny provedli beze slůvka oznámení. Chtěli jsme dát najevo svůj názor, protože nás to rádio dávalo dost dohromady,” dodala iniciátorka petice, kterou fandové mizejícího countryového vysílání předali vedení rádia.

„My jsme na Eldorádio přivedli dnem 12. března jiný program. Folkovou a country scénu jsme doplnili písničkami, které řadíme do oldies formátů,” vyjádřil se programový ředitel David Hocke.

„Jižní Čechy vždycky byly na folk a country. Eldorádio ale v současnosti už neodpovídá programovému zaměření country rádia,” myslí si českobudějovický hudební producent a countryový odborník Aleš Trdla. „Na jiné schéma přešlo i country rádio Karolína v Plzni. Možná je to určitá výzva k novému projektu,” dodal Trdla.


Zdroj: Českokrumlovský deník, 24. 3. 2007

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/9111/lide-s-petici-stali-pred-faktorem-protestujici-posluchaci-nesouhlasi-se-zmenami-vysilani/