Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 20:57:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Nalaďte si: televizní stanice Club

  Autor: Redakce , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 08.04.2004


Stanici Club znají abonenti satelitní platformy UPC Direct a diváci v některých kabelových sítích. Program je určený zejména pro moderní ženy. Věnuje se životnímu stylu, kosmetice, módě, péči o domov a zahradu, nabízí spoustu nápadů a chutných receptů na vaření. Vysílá 24 hodin denně, anglicky, německy, polsky, maďarsky a také částečně česky. Podíl česky dabovaných pořadů se však z původních 20-30% stále zvětšuje, a ještě v letošním roce by měl dosáhnout 70%.

Program stanice Club je připravován v Digital Media Centre (DMC) v Amsterodamu, kde také sídlí centrála mediálního koncernu UPC.


V současné době můžeme Club zachytit na šesti satelitech:

- Astra 1G, 19,2 st. východně, platforma UPC Direct, tr. 12,304 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 601, A-PID 662 česky a 660 maďarsky, vysílání je zakódované v systému CryptoWorks a je dostupné abonentům UPC Direct v základní nabídce Rodina

- Astra 3A, 23,5 st. východně, platforma Kabel Deutschland, tr. 12,605 V, SR 28500, FEC 3/4, V-PID 711, A-PID 712 německy a 713 anglicky, vysílání je kódované v Nagravision 2

- Eutelsat W2, 16,0 st. východně, platforma ITV (Interactive Technologies), tr. 11,554 V, SR 28800, SR 7/8, V-PID 519, A-PID 720, vysílání je kódované v systému CryptoWorks

- Hot Bird 3, 13,0 st. východně, platforma Polsat Cyfrowy, tr. 12,360 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 369, A-PID 370 polsky, vysílání je kódované v systému Nagravision

- Hot Bird 4, 13,0 st. východně, platforma Cyfra +, tr. 10,719 V, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 167, A-PID 108 polsky a 109 anglicky, vysílání je kódované v systému Seca Mediguard 2

- Telstar 12, 15,0 st. západně, platforma DMC, tr. 11,124 H, SR 18386, FEC 3/4, V-PID 2901, A-PID 2918 česky, 2910 anglicky, 2913 německy a 2920 maďarsky, vysílání je kódované v systému CryptoWorks


Stanice Club má i svou vlastní internetovou presentaci na adrese www.club-channel.com, zatím v anglické, polské a maďarské jazykové mutaci. Abyste si udělali představu o programové náplni této stanice, přinášíme vám některé programové tipy na příští měsíc - květen 2004. Podrobný denní program pak můžete najít na naší stránce TV download.

V květnu pozve Club své diváky, spolu s různými odborníky ke kutění kolem svého domu a dá jim několik užitečných rad. Kromě toho vám představí spoustu tipů pro zvelebení interiéru, protože Club Interiors tento měsíc navštíví elegantní sídla těch nejslavnějších světových hvězd. V nových dílech Cheaters jsou nevěrníci chytáni při činu a konfrontování se svými hříchy. Tento měsíc se Club také může pochlubit novými epizodami filmového magazínu Hollywood One on One.


CLUB INTERIORS

LOFTY IDEAS

Holanďané jim říkají byty v posledním patře; Američané jednoduše střešní byty. Střešní byty byly populární u začínajících umělců hledajících dostupné prostory dostatečně velké pro malování nebo sochaření. V dnešní době jsou střešní byty módní, nákladné a velmi populární mezi yuppies (mladými ctižádostivci), kteří chtějí bydlet v centru města. Lofty Ideas navštěvuje lofties (obyvatele střešních bytů) v Kanadě a USA spolu s Katherine Stonovou, bytovou architektkou, která navrhuje interiéry už více než 20 let a specializuje se na střešní byty. Tento měsíc navštíví Katherine střešní byt v Torontu, který byl navržen jako palác amazonského deštného pralesa. Dále pak tři střešní byty v Dallasu, které dříve sloužily jako transformační stanice a jsou také velmi neobyčejné. V těchto moderních bytech zůstává mnoho z původního vybavení.

Ve všední dny od 3. do 10. května v 9:05, 15:05 a 20:40, každou sobotu a neděli v 6:50, 12:50 a 18.50


TREASURE MAKERS

Při správném použití mohou předměty z bazarů skutečně znamenat změnu. V Treasure Makers ukazuje moderátorka Christine Pullara jak lze zdánlivě nepoužitelné předměty z půd, garážových výprodejů nebo šrotišť využít ke zkrášlení interiéru. Důležitým faktorem je dát dřevěným a kovovým předmětům starožitnou patinu. Christine předvede různé jednoduché techniky, proměnu staré okenní mříže na poutavě vypadající objekt na stůl nebo kola z dřevěného kočáru na stylový lustr. Treasure Makers přináší mnoho tipů, nápadů a rad od profesionálních výrobců nábytku a učí diváka vidět v použitých předmětech spíše potenciální vylepšení bydlení než staré krámy.

Ve všední dny od 11. do 27. května v 9:05, 15:05 a 20:40


FANTASY OPEN HOUSE

Domy bohatých a slavných jsou zřídkakdy přístupné pro veřejnost. Ale nyní je tu Fantasy Open House, seriál, ve kterém moderátorka Claire Berger bere diváka na prohlídku těch nekrásnějších a nejextravagantnějších domů v USA. Prohlédněte si jedinečnou repliku Bílého domu v Dallasu, včetně tenisového kurtu a bazénu. A co oslnivě krásný ‘Wright’s Palazzo’, dům na Hollywood Hills navržený již zesnulým významným architektem Frankem Lloyd Wrightem? Tato jedinečná budova je rekonstruována filmovým producentem Joelem Silverem podle plánů Wrightových synů. Usedlost Seven Oaks v oblasti San Francisca je obklopena nádherně kovaným plotem, jehož součástí je i 7 dubů. A to je jen vjezd do této nádherné nemovitosti.

Ve všední dny od 28. května v 9:05, 15:05 a 20:40


ANYTHING I CAN DO

Kdo řekl, že ženy nejsou dobré kutilky? Tento měsíc má moderátorka Meg Ruffman v úmyslu tuto mylnou představu vyvrátit. V Anything I Can Do se ponoří do světa kutilství a ukazuje, že okolo bydlení existuje spousta prací, které lze zvládnout bez nutnosti volání služeb např. zkušeného tesaře. V každém z programů si Meg vybírá jiný nástroj a vydává se zvládnout novou dovednost, jako je např. vrtání, tesání nebo klížení dřeva. Touto cestou v každém půlhodinovém programu vyrobí předměty, které jsou dekorativní nebo užitečné, třeba vestavěná skříň, harmoniková zástěna, ptačí budka a spousta dalších věcí pro dům a jeho okolí.

Ve všední dny v 9:30, 15:30 a 21:10


WEEKEND WARRIORS

Někteří lidé využijí víkend k relaxaci a zotavení se ze stresujícího pracovního týdne. Jiní využijí soboty k tomu, aby byli aktivnější, a vrhají se do světa kutilství. Ve Weekend Warriors sleduje moderátor Brien Blakely nadšené kutily, kteří si užívají rozsáhlé restaurační práce, od svobodných nájemníků přes páry, které mají svůj vlastní domov, až po celé rodiny. Tento měsíc odhalujeme jak si vykopat rybník pro kapry, postavit krb, zabudovat novou kuchyň a vztyčit nový zahradní plot. Toto a ještě mnohem více (od začátku až do konce) ve Weekend Warriors. A přestože ne vždy se vše daří podle plánu, většina projektů je dovedena ke zdárnému konci.

Ve všední dny od 3. do 24. května v 10:00 a 16:00


AWESOME INTERIORS

Awesome Interiors musí vidět všichni, kteří mají v plánu vyzdobit si nový dům nebo chtějí změnit vzhled stávajícího bydlení. Moderátorka Jennifer Convy dává užitečné rady pro navrhování a (pře)dekorování domů a bytů. Nemusí to být vždy drahé. Jennifer kupuje ty nejkrásnější věci v garážových výprodejích nebo od Armády spásy. A upravování nebo znovupoužití starých věcí může přinést nečekané výsledky. Několika triky se stará podlaha změní na dlážděnou podlahu pomocí trošky barvy a staré kredence dostávají druhou šanci.

Ve všední dny od 25. května v 10:00 a 16:00


FAMOUS HOMES & HIDEAWAYS

Kdo z nás by nechtěl prožít luxusní život ve velkém domě. Famous Homes & Hideaways navštěvuje lidi, kteří si právě toto mohou dovolit. Moderátorka Donna Hanover nahlíží do luxusních domů milionářů, navštěvuje je v jejich prázdninových letoviscích a zastavuje se v jejich oblíbených hotelích. V tomto měsíci se zastaví u Bo Derekové, Kevina Spaceyho a Leonarda Dicapria. Navštíví palác Palm Sprinte, kde strávil svou svatební noc Elvis. Kromě toho všeho se Donna podívá na trh s realitami a vyhledá ty nejdražší domy v Americe. Z exotických míst přináší Donna informace o nejluxusnějších rekreačních střediscích nejlepších hotelech a místech, která jsou normálně vyhrazena pouze pro milionáře. Ale není to jen pastva pro vaše oči v podobě majetku bohatých a slavných. V každé epizodě dávají bytoví návrháři hvězd divákovi užitečné kutilské tipy, aby se do toho mohl pustit sám.

Každou sobotu a neděli v 8:50, 14:05 a 20:05


BUSTED!

CHEATERS

Máte-li podezření, že vás váš partner podvádí, máte 3 možnosti: chodit dál s hlodavým pocitem nejistoty, přímo konfrontovat partnera s vašimi podezřeními, nebo vsadíte na jistotu a spojíte se s Cheaters. V téhle show je domnělý nevěrník sledován tajnými kamerami dokud se nenajde důkaz nevěry. Vyzbrojena tímto audio-vizuálním důkazem dostane potom oběť příležitost dožadovat se vysvětlení. V nových dílech Cheaters, které mají na Clubu tento měsíc premiéru, se Mike Torgenson obává, že jeho žena si začala mimomanželský poměr prostřednictvím internetového chatu. Jeho podezření se brzy potvrdí a když Mike konfrontuje svou ženu, musí zasáhnout policie, aby udržela situaci pod kontrolou. Dalším dojemným příkladem je případ LaTashy, která se bojí, že její manžel využívá své povolání barmana k seznámení se s jinými ženami. Také zde se ukáže, že měla pravdu: o divokých nocích viník tvrdí, že je nezadaný, zatímco LaTasha je doma a čeká na něj. Těmto dnům je ovšem konec, protože Cheaters se starají o to, aby pachatelé dostali co si zaslouží.

Ve všední dny od 3. do 14. května ve 22:50, ve všední dny od 17. května v 10:05, 16:25 a 20:05


Hollywood One on One

Když pomyslíte na Hollywood, napadnou vás filmy. A pokud se chcete dozvědět vše o nejnovějších filmech, nesmí vám ujít Hollywood One on One. V každé epizodě vás tento filmový magazín vezme na natáčení „trháku“, abyste nakoukli do zákulisí filmování a podívali se na rozhovory s režisérem a hlavními představiteli. Moderátora Scotta Patricka hollywoodské hvězdy dobře znají: má přístup ke hvězdám, ke kterým je obvykle zcela nemožné se dostat (jako je Sean Connery, Bruce Willis a Tom Cruise), ale zároveň nemá nejmenší problém točit ani ty nejatraktivnější dámy (Beyoncé Knowles, Jennifer Aniston, Famke Janssen). V květnu bude Club vysílat nové díly Hollywood One on One, abyste přesně věděli, na co se můžete těšit v kinech a vašich videopůjčovnách.

Ve všední dny od 3. do 14. května v 8:10, 16:10 a 21:35


Připraveno ve spolupráci se Zone Vision Czech, s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 4   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.04.2004 • Deutsche Welle s novým hudebním programem
06.04.2004 • PlayOff NHL - Stanley Cup na Galaxii-sport
02.04.2004 • Střípky ze světa satelitní a kabelové televize
01.04.2004 • Psali jsme na Apríla: TV Nova míří na satelit - bude vysílat v paketu Telenor Slovakia [ 17 ]
11.03.2004 • Duben na HBO [ 1 ]
05.03.2004 • Rádio Lumen se vrátilo do paketu Slovak Link [ 7 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Dabing ... 

13.04.2004 09:56 • mc
Nešlo by pri dabingu trocha ubrať hlasitosť pôvodného komentára
 
 
  Pro koho je lepší. 

09.04.2004 15:25 • Lorna
Pro UPC Best , pro diváky fu.k.
 
 
  V posledních dnech jsou tu jen ... 

09.04.2004 08:17 • Pavel
V posledních dnech jsou tu jen samé hovadiny. Fakt není o čem psát?
 
 
  Club pro sklerotiky 

08.04.2004 15:29 • Manuela
Dooobry PR -ko. Uz jsme ho naladili i odladili. To jsou fofry. Nic ke koukani. Je to naka smeska toho co uz kdysi davali jini. Inu jsou pozadu.
 
 
Celkový počet komentářů: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist