Webový speciál ARABELA – novinka na www.ceskatelevize.cz
Autor: PR Press ČT , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 29.06.2007

Veškeré informace a unikátní fotogalerii k pohádkovému seriálu pro celou rodinu přináší divákům žhavá novinka na internetových stránkách České televize – webový speciál ARABELA: www.ceskatelevize.cz/arabela.


Stránky vznikají ve spolupráci s fanklubem seriálu Arabela. Odkazy Epizody, Postavy, Kouzelné předměty, Obsazení, Štáb, Rozhovory, Zajímavosti, Chyby, Kde se natáčelo skrývají vše, co diváky o tomto oblíbeném seriálu scenáristy Miloše Macourka a režiséra Václava Vorlíčka zajímá včetně informací, o kterých možná neměli ani tušení. Možnost podělit se s ostatními návštěvníky stránek o osobní názory, pocity či informace jim nabízí Diskuse.

Na webovém speciálu ARABELA si diváci samozřejmě mohou připomenout také postavy a jejich představitele. Jako například Mařenku Hermannovou, kterou ztvárnila Veronika Týblová-Polívková. Jaký je osud této dětské hvězdy po natočení seriálu, co zůstalo z jejích snů a jak se naplnily její představy o životě? To se mohou diváci dozvědět z dokumentu Veronika Týblová z cyklu Osudy hvězd, vysílaném v neděli 1. července na ČT1 od 21.55 hod., v repríze pak v pondělí 2. 7. na ČT12 od 13.05 hod. Režisér snímku Ondřej Kepka byl v Arabele jejím hereckým partnerem (Honzík Majer). Dnes stojí na druhé straně kamery a provází paní učitelku Veroniku jejími vzpomínkami.


Martin Krafl, Tiskový mluvčí ČT

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/9434/webovy-special-arabela-novinka-na-www-ceskatelevize-cz/