E! začne vysílat také v němčině
Autor: Petr Miklík , e-mail: miklik@vues.cz Přidané: 26.04.2004
Mezinárodní síť E! rozšířila své pokrytí díky první dlouhodobé dohodě o retransmisi – v Německu prostřednictvím Kabel Deutschland a ve Švýcarsku na cablecomu . „Tato první dohoda v Německu a ve Švýcarsku představuje významný mezník v naší globální strategii,“ poznamenal čelní zástupce mezinárodní sítě E! pan Kevin MacLellan. Dodal: „a určuje další fázi rozvoje naší mezinárodní sítě E! s verzemi, které jsou zaměřené na neanglická teritoria západní Evropy."

V Německu bude E! dostupný v digitální nabídce Kabel Deutschland Německo, kdežto cablecom bude tento program nabízet jako součást svého „paketu Rodina“ v digitální nabídce. Poskytování programu E! v německém jazyce začne příští měsíc.

E! kromě toho podepsala dohodu o retransmisi s CYTA, Telekomunikačním úřadem na Kypru (Cyprus Telecommunications Authority), kde v tomto měsíci zahájí nová televize jako služba DSL. Mezinárodní síť E! je nyní dosažitelná ve 23 zemích, včetně Velké Británie, Nového Zélandu, Nizozemska a Indonésie.


TSI, 16/2004, 18.4.2004, volně upraveno a zkráceno


Doplnění redakce: Kanál E! není některým z našich diváků tak docela neznámý. Některé jeho pořady, věnující se zábavnímu průmyslu a celebritám přejímaly i naše domácí televize. Jeden čas se i veřejně mluvilo o zájmu zařadit tento kanál do nabídky paketu UPC Direct.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/955/e-zacne-vysilat-take-v-nemcine/