DIGI TV a LCD 82cm :)
11.02.2008 10:27 • vortimond
Tak jsem trochu inovoval zobrazovač (stará Tesla 55 už byla silně nevyhovující :) a vybral jsem si LCD panel 82cm. Zjistil jsem to, co se dalo čekat - jediný co se dá sledovat jsou německé FTA stanice na Astře (danke noch einmal liebe freunde) obraz je ostrý, bitrate na úrovni, většina pořadů v 16:9. Docela jsem rád, že nás ve škole němčinář tak dlouho a tak hodně otravoval.
DIGI TV absolutní katastrofa, UPC Direct ještě horší. Z CS linku je v pohodě akorát ČT. Tak. A běžím odhlásit HBO, nedá se na to koukat!!!
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
re:LCD

11.02.2008 20:09 • vipersat
Ty si to aspom cakal.Kniektori jedinci chodia reklamovat SAT-primac,ze sa pokazil:)
 
 
Plne súhlasím,

12.02.2008 14:50 • DaUphin
len ja mam pocit ze digi je horsie ako direct, aspon pri niektorych programoch. Na skylink a hlavne czechlink sa kvalitou nechytaju ani digi ani direct. No a to ked si kupis HD stroj a prepnes trebars na Discovery HD, alebo na Premiere HD(aj po znizeni bitrate stale coool), tak potom zistis naco vlastne sluzi ten tvoj LCD ;) Aj nova HD bola celkom cool(kvalitou vysielania, nie obsahom) hlavne spravy, pripadne LOST atd. Skoda ze nemaju na to aby v tom pokracovali... :(
 
 
A nebo odsunout hooodně daleko křeslo, to je taky

13.02.2008 09:44 • vortimond
A nebo odsunout hooodně daleko křeslo, to je taky řešení :) ale nebaví mě to pořád přemísťovat. V případě DIGI TV to trochu pomohlo, v případě UPC Directu jsem narazil na zeď :D (Rozhodně trvám na tom, že Direct je v globálu na tom kvalitativně o stupeň hůř - shit rozlišení, v dobrý kvalitě snad jedině MTV programy, ale kvůli klipům si to asi nikdo neplatí).
 
 
Jinak filmy na DVD super, rozhodně nelituju.

13.02.2008 09:49 • vortimond
Jinak filmy na DVD super, rozhodně nelituju. Náhodou můj starej Sencor přehrávač podporuje krom standartního interlace taky progressive scan, fajn obraz.
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/