Globo Opticum 4100c a AutoUpdate
08.02.2009 17:38 • dwnldr
Zdravím Vás,
zakúpil som si tento prijímač a odvtedy hladam,googlim,citam,ale zial na vsetky forach su informacie pisane ,,profi,, recou a zial sa nevyznam.Nasil som rozne softy ako Optibox,AVupgrade,Globo Opticum Upgrade a tiez daco ako SoftCam keys...Chcel by som sa s prijimacom trosku pohrat,ale radsej som opatrny,tak by som Vas chcel poprosit o pomoc.
1.Hladam program v ktorom by som vedel zalohovat originalny Firmware na horsie chvile.Nasiel som nejake origo aj na nete,ale nie je tam slovencina,cestina /vacsinou je to ,,polska,,/
2.Chcelby som sa Vas spytat aky je nazov programu,ktory vyhladava automaticky kluce pre DigiTV a ako sa implantuje do prijimace,resp. ci s tym suvisi ,,.bin,, subor softcam keys.Stiahol som si nejaky formware,kde sa pise,ze nejaky AU,ci updater /neviem,nevyznam sa/ je nahrany,ale nerozumiem tomu.Ocenil by som nejaku radu,nakolko som laik.Nie som pohodlny,aby som negooglil,ale na tychto bodoch som sa sekol.Diky este raz za pomoc.

Reakce (nejnovější jsou nahoře)
® dwnldr

08.02.2009 18:11 • hujer23
1. Osobne odporučam soft bez autoupade.(aj to sa dá vypnúť)
2. Prímač má loader 1.2.x
3. Napíš verziu toho akože origo softu.
(možno nebude ani treba nič prehrávať)

Hujer,dakujem ti za odpoved.Ak som dobre

08.02.2009 18:24 • dwnldr
Hujer,dakujem ti za odpoved.Ak som dobre vycital,tak soft tam je daco ako 1.2.4.8.CO myslis pod softom bez autoupdate?Aku to ma vyhodu?Ja som hladal daco,co automaticky namiesto mna doplni urcite kluce.Este by som ta poprosil o nejaky soft na zalohu.Predchilkou som tam nahral cez program ,,Ali,, jeden subor ,,.bin,,.To sa mi zobrazuje ak zadam 9339,ale kanal ostava zakodovany..Tak asi som s tym nespravil nic take,co som chcel... :(

dwnldr

08.02.2009 18:45 • hujer23
a dohral si spravne key alebo ich tam treba napísať ručne,kontakt na seba nemáš

Hujer,zial netusim co je to spravne..Stiahol som

08.02.2009 18:48 • dwnldr
Hujer,zial netusim co je to spravne..Stiahol som len ten bin subor z netu s datum 10.2.2009 amyslel som si,ze to je ten autoupdate.Neviem akoto funguje.Som v tom zial zaciatocnik,preto sem pisem.Diky

musíš mi napísať presnu veriu softu v prímači

08.02.2009 18:54 • hujer23
musíš mi napísať presnu verziu softu v prímači kontakt na seba nemáš

ako sa da vypnut autoupdate??????????????????

11.02.2009 18:50 • kjanicko
ako sa da vypnut autoupdate??????????????????

© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/