SATRO
26.10.2006 14:57 • Marco40
Rád by som si zriadil do novostavby káblovú televíziu, ale neviem sa rozhodnúť pre ktorú. Ak čítam na tomto fore a na Parabole.cz reakcie na DIGI TV a na UPC, tak s nimi si určite nechcem a nebudem začínať. Má niekto z Vás skúsenosti so Satrom Digitál MMDS v Bratislave? Ďakujem za každú radu.

Reakce (nejnovější jsou nahoře)
Nó na budúci rok im

27.10.2006 15:50 • dfhgdhgf
končí licencia na MMDS vysielanie v Blave. Naozaj perspektívna služba plná solidnej budúcej neistoty. A tá kvalita. Neznamená, že keď sa o nej nepíše, že je dostatočná. S niečim začať musíš, tak prečo nie s ...

dfhgdhgf

27.10.2006 16:01 • anonym
A to mas odkial ze im konci licencia ?

To vieš

27.10.2006 16:08 • sdfgfg
čítam aj stránky organizácie čo priďeľuje vysielacie licencie , nielen diskusné príspevky na fórach.

Ja mam Satro

04.11.2006 12:49 • anonym
Som spokojny, licenciu maju dostali pred par tydnami na novo, dali mi prijmac je tam uvedene dvb c, kvalita je super mam plazmu. Chytam to v madarsku v Rajke. Pred tym som mal UPS cez satelit ale nic moc, chybalo tam viacej kanalov ako CT, Prima, FilmBox. Satro mozem kludne doporucit.

SATRO odporučam

11.12.2006 11:56 • bobo10
AJ ja mám satro digital. Dali mi prijimač DVB-C KAON a som vysoko spokojný. Aj cenovo je to výhodné a kvalita vysielania je vysoká aj na LCD. Ešte nech spojazdnia EPG a bude to super. A navyše na budúci rok majú rozširovať programovú ponuku za nezmenenú cenu.

Kvalita Satro Digital je dobrá ...

28.02.2007 07:24 • jano
Kvalita Satro Digital je dobrá aj na plazme. Myslím že lepšia ako UPC Direct.
Licenciu Satro má a navyše Digital nie je šírený v pásme MMDS, takže sa rušenia MMDS siete v BA báť nemusíš. Satro vysiela v DVB-C pásme.

© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/