DVB-T z ČR
04.02.2010 17:01 • krpet
DVB-T z ČR chytám vysílací sít 1.ČT-programy,ale vysiela z Mikulova aj sít 2.,ale asimá krátky dosah.Kto má skúsenosti z okolia Trnavy???
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
Děvín má u 2. sítě rovnaký výkon jako u 1. sítě a

05.02.2010 09:31 • CS-
Děvín má u 2. sítě rovnaký výkon jako u 1. sítě a to 25 kW. První siť určitě nechytáš z Děvína ale z Kojálu který má výkon 100 kW na rovnakém kanálu pokud ti nende druhá síť.
PS:
Děvín memá krátký dosah. Pokud má Děvín krátký dosah tak na Slovensku sú potom jenom skoro samé výkonnější převaděče a ne vysílače až na malé vyjímky. Protože to co předvádí Towercom nemá opravdu obdoby. Aby vnitrozemský a jeden z hlavních vysílčů Krížava měl je výkon 19 kW a nešel na Slovensku chytit ani tam kde ide z tohoto vysílač analog.
Další úmyslné potlačení směrem na Moravu de jasně vidět u Javoriny. Towercom nechne nic pustit na Moravu, ale do Madarska a Rakúska to valí naplno. Kamzík na hranici s Rakúskem a Maďarskem s výkonem 50 kW oproti Krížavě a ješte s takovým vyzařovacím diagramem který nemá vobec žádné potlačení do Rakúska a Maďarska. Na východě to taky pěkně valija na Maďarsko a Ukrajinu. Heslo Towercomu je asi tak že signál do zahraničí ano, ale na Moravu nesmíme pustit vobec nic aj za cenu špatného pokrytí Slovenska (např. Krížava) u slovensko-moravských hranic!!!
 
 
Druhá a třetí siť u Kojálu taky s výkonem 100 Kw

05.02.2010 09:33 • CS-
Druhá a třetí siť u Kojálu taky s výkonem 100 Kw by měla spuštena od 1.11 a nebo od 1.12 tohoto roku.
 
 
Towercom=Skylink

05.02.2010 22:46 • zenofex
Proc si myslis, ze Towercom nepousti DVBT signal na Moravu? No predse, aby se prodavalo vic karet Skylink. Trade Tec nebuduje DVBT vysilace v CR, pokud by tomu tak bylo tak tomu ver, ze by bylo omezeni DVBT na Slovensko taky.
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/