Časované nahrávanie na DVD rekordér.
01.01.2011 10:37 • langer
Vie mi niekto pomôcť? Televízor mám so zabudovaným DVB-T a DVB-S. Rekordér je s TV zapojený so Scart a HDMI káblom. Časované nahrávanie nie je možné pustiť. Nahráva len program ktorý práve sledujem, aj z DVB-T aj z DVB-S. Samotné TV má tiež možnosť časovania, ale po nastavení len upozorní na nahrávanie, ale nenahrá nič a nezapne rekordér.
Odborníci mi poradili aby som rekordér zahodil a tak majú urobiť aj s ďalších niekoľko stotisíc občanov. Údajne, časované nahrávanie je možné len na USB pevné disky. Aký je Váš názor?
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
Mne zajímá, proč nevěříš těm odborníkům ?

01.01.2011 11:58 • sobol
Mne zajímá, proč nevěříš těm odborníkům ? ;)
 
 
Tak si kup k rekorderu jednoduchý dvb-T přijímač v

01.01.2011 12:29 • fanynsat
Tak si kup k rekorderu jednoduchý dvb-T přijímač v ceně asi 700kč,který se zasune do scartu dvd rekordéru a můžeš nahrávat jakykoliv program z dvb-t.Pokud chceš nahravat přes časovač tak musíš nastavit oba dva.Takhle jsem to vyřešil mé manželce,která nechtěla vyhodit dvb rekorder panasonic,který umí jen pozemní analog a má ještě hardisk.A jestli chceš nahrávat ze satelitu tak jenom na usb disky.Lepší je vždy koupit jen televizor,který má např. jen dvb-t a satelitní box box samotný a ten může být i dvoutunerový a pak můžeš nahravat jeden program a na druhý koukat.Jinak mám zakazniky,kterým jsem dokupoval externí pozemní boxy i ke starým videím ještě na kazety Vhs a vše nahravají v pohodě.
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/