super one hd
|
05.01.2011 06:00 • jmsmen |
|
falosne hd chceme naozajstne hd programy
|
|
si předplať skylink, to je jasná volba. UPC místo
|
05.01.2011 07:11 • moonword |
|
si předplať skylink, to je jasná volba. UPC místo přidávání dalších vyřadilo z nabídky Rush HD a Digi zatím vyčkává a bůhví jestli tenhle rok s něčím příde
|
|
myslim si ze co sa tyka rush hd..nikto sme o nic
|
05.01.2011 08:45 • rudlus |
|
myslim si ze co sa tyka rush hd..nikto sme o nic neprisli.a ked uz tak tu pises bludy,UPC to nevyplo-kedze sa program vysielal pre Canal digital group a ten ho prestal distribuovat tak ani upc nemalo odkial brat signal..a co pridal skylink?????????????a daju miesto toho nieco z Nat Geo Wild HD,MTVN HD a Animal Planet HD
|
|
® rudlus
|
|
ešte stale si taky ostry na skylink???? Ved ti nikto nevyhovara upc stale to berieš ako utok na svoju osobu nezabudaj:žiť a nechať žiť!...šťastny novy rok!!!
|
|
penthouse a v SD přidali golf channel. lepší než
|
05.01.2011 08:54 • moonword |
|
penthouse a v SD přidali golf channel. lepší než nic, rozhodně mají nejlepší HD nabídku na našem trhu. a ta kvalita není vůbec tak špatná, nejspíš používají kvalitní enkodéry, protože ta kvalita je lepší než by se zdálo podle vytížení transpondéru
|
|
par32
|
05.01.2011 08:55 • rudlus |
|
ale uz davno nie.ked niekto napise bludy na skylink abo na digi tiez dam vsetko na pravu mieru...aj tebe prajem vsetko najlepsie do noveho roku
|
|
a co sa tyka golf channel tak to je to iste ako
|
05.01.2011 08:57 • rudlus |
|
a co sa tyka golf channel tak to je to iste ako rudh hd..o nicom..
|
|
heleď já píšu svoje názory. když to (stejně jako
|
05.01.2011 10:13 • moonword |
|
heleď já píšu svoje názory. když to (stejně jako na konkurenčním webu) považuješ za "šíření bludů" tak jdu zase jinam
|
|
taksi najskor pver pravdivost svojich trvdenia
|
05.01.2011 10:27 • rudlus |
|
taksi najskor pver pravdivost svojich trvdenia potom budem ticho...a kludne chod kam chces...
|
|
a ak su to tvoje nazory tak si ich obhaj alebo
|
05.01.2011 10:36 • rudlus |
|
a ak su to tvoje nazory tak si ich obhaj alebo stoj za nimi a neutekaj z boja pred koncom..tu je diskusia...nie butlava vrba..
|
|
je to subjektivní. ale každý má právo na svůj
|
05.01.2011 10:36 • moonword |
|
je to subjektivní. ale každý má právo na svůj názor. to ste se asi ještě nenaučili nebo už se vám zase stýská po komunismu a cenzůře. subjektivní názor (i když třeba ne zrovna většinový) nelze chápat jako snahu šířit bludy. to není fér
|
|
ano to beriem ..akurat ze ja som mal v case
|
05.01.2011 10:39 • rudlus |
|
ano to beriem ..akurat ze ja som mal v case revolucie 14 tak ma do toho netahaj..vravim este raz..najskor si over info...
ked napises ze UPC si vypla jeden hd a potom s tym argumentujes pri sky...tak to je fer???upc vypnutie tohoto hd nemohla ziadnym sposobom ovplyvnit...a daju adekvatnu nahradu z danych programov ktore som uviedol nizsie...a mozno aj 2.xixi..
nic proti tebe nemam len argumentujem ako aj ty
|
|
já jsem napsal, že UPC vyřadila z nabídky jeden HD
|
05.01.2011 10:57 • moonword |
|
já jsem napsal, že UPC vyřadila z nabídky jeden HD program (Rush HD) což je pravda. že ho "fyzicky" vypnuli seveřani je taky pravda. každopádně je to zatím bez náhrady a tvoje teorie o přidávání dalších stanic jsou zatím z kategorie snů a přání
|
|
to co je sen alebo nie to je jedna vec a to ze ho
|
05.01.2011 11:15 • rudlus |
|
to co je sen alebo nie to je jedna vec a to ze ho vypli zo dna na den to je vec druha .ak tej ponuke hd co si pisal ze nie je lepsej na slovesnku...
skylink ma 9 hd z coho je 6 v sk-cz---travelom som si nie isty...ale zaratal som ho
upc ma 11 hd z toho je 5 sk-cz
takze ponuky su asi na jednej urovni...
|
|
skylink má v nabídce 11 HD programů: --- 1. ČT HD
|
05.01.2011 12:02 • moonword |
|
skylink má v nabídce 11 HD programů:
---
1. ČT HD
2. NOVA HD
3. EUROSPORT HD
4. NOVA SPORT HD
5. FILMBOX HD
6. DISCOVERY HD
7. HISTORY HD
8. TRAVEL CHANNEL HD
9. PENTHOUSE HD
10. BRAVA HD
11. HBO HD
-----
UPC Direct má v nabídce 8 HD programů + maďarskou Dunu HD (která vysílá rovněž volně) a maďarskou M1 HD
|
|
Supér že bola prelomena N3,da pozerat bez
|
05.01.2011 17:58 • horvath79 |
|
Supér že bola prelomena N3,da pozerat bez karty.Emial:horvath79@azet.sk dík.
|
|
horvath79
|
|
to si skadial zobral ze prelomena N3 este nikto neprelomil a ty uz hej si macher
|
|
ty si asi cely prelomeny...
|
05.01.2011 20:00 • rudlus |
|
ty si asi cely prelomeny...
|
|
® horvath79
|
|
ja som vedel že to niekto dokaže!!!!!konečne sme prvy my na slovensku kedy zverejniš prvy soft???
|
|
spat k HD balickom
|
07.01.2011 10:46 • rikoriko |
|
Neviem ci sa bavite iba o hrubom pocte HD kanalov, kde treba u oboch Skylink i UPC odratat HBO (to nie je v HD balicku, iba s priplatkom)
alebo trosku hra aj cena. Podla mna UPC 5 rovnakch kanalv so skylinkom v HD balicku.
ČT HD, NOVA HD, NOVA SPORT HD, DISCOVERY HD, HISTORY HD
cize riesil by som len ich rozdielove kanaly, aby to bolo jasnejsie.
SKYLINK: EUROSPORT HD, FILMBOX HD, TRAVEL CHANNEL HD, BRAVA HD, PENTHOUSE HD
UPC: ESPN America HD, NatGeo HD, (pripadna nahrada Rush HD,
(Duna HD je free preto ju neratam)
1. otazne je ci 5 je viac ako 2 (s nahradou Rush 3). Neni kanal obsahovo ako kanal.
2. HD balicek mam od UPC s mojim primacom (ako aj pri skylinku so svojim) za 5 Euro = rocne 60 Euro.
Skylink ma 12,5 Euro mesacne = rocne po zlave = 137,5 Eura
u skylinku to beriem tak ze niekomu staci zaklad a nechce multy.
(iba zaklad - pre ktory si kupoval skylink vlastne ) a teraz by chcel aj HD kanaly.
pretoze ked si mam dat SKYLINK multy + HD za 17 Euro mes. - rocne 187 Eur. tak upc je 11 Eur mesascne MEDIUM (to s tym 9 na 12 mes. neratam) a k tomu 5 mesacne HD = 16 Eur. = rocne 192 Eur.
Pocet kanalov ma UPC viac a kvalita je na Thore lepsia ako na 19ke Astre. Perspektiva mozneho pridavania HD kanalov od Canal Digital je tiez vacsia ako u Skylinku na 23 Astre, kde ich moc zaujimavych nie je.
A na koniec: odkial berie Skylink niektore HD kanaly? no z thoru si ich dava na 23 ze? cize preco nepozerat seversku kvalitu na thore?
caute
PS: UPC mohlo presne k skonceniu Rush HD nahradit inym kanalom, ak to zamyslaju. Toto nie je profesionalne z ich strany a pri podobnych debatach kolko ma ktory operator HD programov vyde UPC este horsie.......
|
|
snivaj dalej !!!
|
09.01.2011 01:02 • Radko3003 |
|
|
|
Širi sa po internete fama že bola prelomena tak
|
09.01.2011 12:52 • kakada |
|
Širi sa po internete fama že bola prelomena tak uvidime.
|
|
Poviem to tak kto ma skylink je ovela lepší ako
|
09.01.2011 13:02 • kakada |
|
Poviem to tak kto ma skylink je ovela lepší ako digi tv na kody,podla mna je digi blbos´t!!
|
|