Smart HD: nejsledovanější polské TV v HD
12.10.2012 11:05 • deltagama
Balíček Smart HD je zajímavý tím, že nabízí všech pět nejsledovanějších polských programů v HD verzích. To znamená TVP1, TVP2, TVN, TVN7 a rovněž POLSAT. Rozhodně se nehodí pro zájemce o placené programy v HD kvalitě! Ty jsou dostupné pouze v SD, tak aby cena byla co možná nejnižší.
---
www.smarthd.pl
---
Novinka je, že už nemusíte vlastnit kartu TNK (SD) pokud máte zájem o výše uvedené polské programy, ale můžete si koupit za stejnou cenu přímo kartu Smart HD. První tři měsíce předplatného jsou v ceně (karta se dá snadno koupit a poté i dobíjet na stránkách polských eshopů). Potom je bezpodmínečně nutné kartu alespoň 6x do roka na jeden měsíc dobít a to s odstupem dvou měsíců, tak aby výše uvedené programy zůstaly funkční. Takže to vychází ročně asi na 750 Kč. Dá se používat ve všech modulech a čtečkách, které spolupracují se systémem Conax.
Samozřejmě je možné dobít i jednorázově na celých 12 měsíců (1100 Kč) a tím získat trvalý přístup k těm placeným programům v SD kvalitě. Například AXN nebo nSport (italská liga a champions league).
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
Co se mně osobně líbí na těch polských programech

13.10.2012 08:01 • deltagama
Co se mně osobně líbí na těch polských programech je to, že vysílají ve všední dny v hlavním čase filmy. Jedná se o stanice Polsat a TVN7. V Evropě už tohle moc vidět není, filmy se vysílají většinou jenom o víkendech. Taky zábavné studiové pořady vlastní produkce plní svojí funkci a pobaví.
---
www.youtube.com/watch?v=zo06l0aZ1lo
---
Samozřejmě to polské logo s věkovým upozorněním je mimořádně hnusné, to všichni znají. Ale zase je nutno pochválit TVN7, že nabízí některé z těch filmů s dostupnou originální stopou. Taková snaha u nás vůbec neexistuje.
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/