Podvod s kartou Skylink, prosím o radu.
21.11.2012 12:08 • Milan Hric
Prosím poraďte..
Zohnal som na internete firmu (bez licencie) na montáž a dodanie skylink - parabola, prijímač, karta, proste komplet. Moc som sa v tom nevyznal a teraz zisťujem že ma asi podviedli. Ide o toto:
Prišiel chlap, povedal som mu čo chcem a on mi povedal cenu, na druhý deň mi namontoval parabolu a doniesol prijímač Golden Media Wizard HD s tým že tam hneď dal aj skylink kartu, keď to nefungovalo ako by malo tak v prijímači prehral firmware, teraz to už ide. Povedal že keď budem chcieť aktivovať časom nejaký balíček tak mu poviem, zaplatím a on to urobí, a že ma aj prihlási?!? Začal som teda zisťovať podrobnosti o karte a to ma dosť prekvapilo. Kartu mi dal do prijímača 19.11, podla čisla karty som na nete zistil že bola aktivovaná už 4.11, tým pádom už s ňou cez internet nemôžem nič robiť, je to ice irdeto. Všetko mi zatial funguje ale dal som za ňu 60 € a chcem vedieť či on má z toho nejaké výhody keď to má registrované na seba alebo či mám istotu že mi to bude aj naďalej fungovať?
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
Ked Ti to montoval nevybalil pred Tebou novu

21.11.2012 14:17 • zenofex
Ked Ti to montoval nevybalil pred Tebou novu kartu, aby si videl, ze je to nova karta?
Odkial vies, ze je registrovana na neho a nie na Teba? Cez stranku Skylinku (kontrola karty) sa nedozvies na koho je karta registrovana.
 
 
Ja som sa v tom vobec nevyznal, teraz uz viem, on

21.11.2012 15:12 • Milan Hric
Ja som sa v tom vobec nevyznal, teraz uz viem, on tu kartu vytiahol z vrecka. Neviem ci bola nova a na stranke skylink sa mi da iba zistit ake veci mam aktivne ale nezistim na koho je. A bola registrovana 4.11 a to som ho este ani nepoznal a ani nevedel ze nejaky satelit bude montovat. Je to divne, nechapem preco to tak urobil a co za tym je.
 
 
® Milan Hric

21.11.2012 17:27 • letas
Napíš na letas@centrum.sk,zistíme viac.
 
 
su iba dve moznosti,bud ti predal kartu ktoru mu

21.11.2012 18:00 • zavinac nula
su iba dve moznosti,bud ti predal kartu ktoru mu niekto vratil a on ju posunul dalej...alebo ti dal kartu Vymena ktoru 4.11.12 preregistroval z nejakej (dufajme,ze svojej) starsej karty...Nie je to vsak nic strasne,skor je pre teba vyhodou mat kartu ICE ako IRD...Je vsak od neho nes...iozne,ze ta na to neupozornil alebo rovno nepreregistroval kartu na tvoje meno,je mozne ,ze o to uz aj poziadal,trva to ale viac ako mesiac...Mozes tak urobit aj sam ak ti napr. letas napise mailom na koho to bolo povodne prihlasene tak si na ziadost napis jeho meno a ako noveho majitela daj seba...Jedine co by som reklamoval (ak to tak nemas v karte) je to,ze na novej karte mas mat 2 mesiace demo platenu ponuku + 2 roky zaplateny Serv.poplatok,to by si mohol u predajcu reklamovat ,je vsak mozne ,ze on bude argumentovat tym,ze si mu zaplatil za kartu nie 84 ale iba 60e...
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/