DVB-T z Madarska
18.02.2013 22:37 • sh3de
Zdravim vsetkych. Neviete ako je to s madarskymi vysielacmi? Uz su vsetky zapnute? Ked som chytal madarske stanice na sito, tak som ich zazrnenych chytal. Ale odkedy sa preslo na digital, tak madarske programy mozem mat jedine od Satra. Je toto uz stav nafurt, alebo este nieco zapnu? Dakujem.
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
A odkialze si? Hlavne vysielace su uz vsetky

19.02.2013 09:15 • zenofex
A odkialze si? Hlavne vysielace su uz vsetky zapnute, este sa bude postupne vypinat analog a preladovat muxi vysielajuce na K60-69 na nizsie kanale, moze prist k uprave vyzarovacieho diagramu ako aj vykonu. Nakoniec sa bude dokryvat ak bude potrebne a bude zaujem.
Takze si zistit z akych vysielacov mas sancu to u seba chytit, potom vybrat vhodnu antenu, zosilovac, prijimac a mozes testovat.
 
 
odpoved

19.02.2013 19:23 • sh3de
Som severne od Nitry, Ludovitova. No som skusal prijem s pozicanou antenou ale vobec nic som nechytil. Ten digitalny signal sa cez Zobor akosi nedostava. Pri analogu to nebola ziadna slava, ale islo to. Tu na okoli po susedoch je situacia rovnaka, som dufal ze este nieco zapnu lebo som cital ze v Madarsku sa stale vysiela aj analogovo. Mindig nepotrebujem, stacia mi zakladne celoplosne RTL a tak. Chcel som riesenie bez poplatkov, nie cez satelit alebo Satro. Asi sa inak neda. Dakujem aj tak za odpoved!
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/