Skylink opat tresta - rebelov co presli na Kartu CT
26.03.2013 16:43 • majsat007
Nedavno som cital pochvalu na adresu Ceskej televizie, ze za 2 tyzdne sa dohodla so Skylinkom a presadila bezplatnu moznost prijmu kanalov CT pre svojich koncesionarov.

Na zaciatku bol odpor ludi platit vypalnicky poplatok SERPO alebo zrealizovat vymenu starej cryptoworks karty za ICE. Nasledne prisla moznost urobit bezplatnu konverziu standardnej karty Skylink na kartu CT (obdobne kartu Prima).

A prichadza 1.april, od ktoreho budu na starych cw kartach vypnute HD verzie kanalov CT. Kedze vacsina kariet CT je prave ne-ICE, tak dopad vypnutia postihne prave skupinu rebelov co presli na kartu CT.

Kto chce mat HD verzie CT nadalej dostupne, ma iba jednu moznost - investovat do novej karty Vymena 349Kc (po vymene je karta nastavena v rezime karta CT).

Kto si myslel, ze prejst na kartu CT znamena, ze bude mat na dlhu dobu pokoj, prave sa dozvedel opak.
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
A čo si čakal od mafiánskej spoločnosti,nejaké

26.03.2013 17:38 • vlado holub
A čo si čakal od mafiánskej spoločnosti,nejaké korektné jednanie.Však to je výpalnícka firma, čo došla na Čechoch sa Slovákoch zarobiť a keď to bude nerentabilné,tak to predá niekomu ďalšiemu,atď.Nezúfaj,bude ešte horšie.Nech sa darí.
 
 
vyjadrenie Glisnika a mluvci CT

26.03.2013 19:11 • majsat007
Glisnik:
”Předpokládám, že mezi uživateli karet ČT je naprosté minimum diváků sledujících programy České televize v HD rozlišení. Odhadoval bych to na jednotky, maximálně desítky diváků.”

mluvci CT:
“Dohoda ČT se Skylinkem stojí od počátku na tom, že ČT, coby veřejnoprávní subjekt, zajišťuje svým koncesionářům i nadále bezplatnou základní programovou SD nabídku i v místech, kde není možno volně šiřitelné SD kanály v terestrické platformě naladit. Tato dohoda se netýká šíření kanálů v HD rozlišení. ČT se nikdy nezavázala k tomu, že ve spolupráci se Skylinkem bude zajišťovat bezplatný příjem i HD kanálů.”

No teda, takze Ceska televizia vyvali za satelitne sirenie CT Sport za obdobie dvoch rokoch takmer 21 mil. Kc a ono to vysielanie nikdy nemali v plane ponuknut koncesionarom ale davaju priestor sukromnikom aby sa nabalili. Vivat verejnopravny svet :bad:
 
 
Slovaci neurobili ani to.... nebol by som

26.03.2013 21:07 • par32
Slovaci neurobili ani to.... :bad: nebol by som prekvapeny ak by skutočnym majitelom M77 boli zasa len J&T.... :bad:
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/