DVB-T2/SK - Plustelka Extra HD
10.10.2013 13:36 • mediabook
TowerHome plánuje priniesť viac platených programov cez pozemné DVB-T vysielanie. Nakoľko je kapacita pridelených MUX sietí takmer vyčerpaná (neuveriteľné, že), plánuje si dokoordinovať nové frekvencie.

Ale pozor, len vo vybraných lokalitách, takže kto nebýva v okolí veľkého mesta, ten bude isto bez dosahu nových vysielačov. Mimochodom čo je to veľké mesto - tak určite väčšie ako je Prievidza, ktorá dnes nemá ani MUX1 ani MUX4.

Pravdepodobne sa už použije norma DVB-T2, na ktorú sú pripravené odporúčané Plustelka Ready prijímače - Zircon a Strong.

Nová programová ponuka Extra bude cieliť na náročnejších zákazníkov, ktorí preferujú HD vysielanie. Ja osobne by som tam rád uvítal iConcerts.

Termín spustenia, lokality ako aj cena za balík Extra budú zverejnené, až to bude aktuálne - v priebehu roku 2014.
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
niesi ty PetoBB?peterHumax?taki7?

10.10.2013 15:12 • JohnCena
niesi ty PetoBB?peterHumax?taki7? ;)
 
 
JohnCena

10.10.2013 17:34 • mediabook
nie, ale idem mu napisat ci nespojime sily pri pastovani noviniek :D
 
 
Problematická Prievidza

01.01.2014 18:01 • ONON
Prievidza nemala dlho ani MUX2 a MUX3. Zapojené boli až medzi poslednými. Z terajšieho stanovišťa z Bojníc by sa pridaním chýbajúcich MUXov ideálne pokrylo celé územie Prievidze. To by však niekto z kompetentných, alebo jeho príbuzných tu musel bývať. Takto môžeme čakať... Pozemného príjmu v norme DVB-T2 by som sa tak skoro neobával, kedže okrem Prievidze nie sú pokryté aj iné obývané územia Slovenska.

Alebo treba ísť čoraz drahšou alternatívou, akou je satelitný príjem...
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/