Slobodný vysielač nenašiel podporu, zrejme skončí
09.02.2014 21:15 • mediabook
Tvorcovia Slobodného vysielača bilancovali ročné pôsobenie v éteri. Zhodli sa na tom, že nedosiahli požadovaný efekt, podporu od poslucháčov. Nateraz obmedzia vysielanie a pravdepodobne od marca ukončia celý projekt.

Nádejou pre zotrvanie projektu je zmobilizovanie sa poslucháčov, ktorý by svojimi finančnými pravidelnými príspevkami dali najavo, že im na tomto projekte záleží a prajú si jeho zotrvanie v éteri.


 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
obcas si ich naladim

10.02.2014 12:14 • ivan
Vypocul som si to video. Ako sa "projekt financovaný verejnosťou a to formou dobrovoľných príspevkov" zvrhol na nazyvanie neplatiacich posluchacov zlodejmi. Smutne. Napriek tomu, ze nie som ich cielovka, drzal som tomuto projektu palce. Od vcerajska pribudlo na ucte 1000 Eur. Ale ak naozaj chcu, aby im platil kazdy kto ich pocuva, tak sa musia rozlucit so sirokou posluchacskou zakladnou. A povedzme si, bez nej sa pokracovat v "pastorizacii" neda. Chapem ich, ze bez prijmu sa existovat neda, ale ked sami hovoria ze neprijimaju velke dary od jednotlivca, tak tu uz ozaj inak to skoncit nemoze, len zakapanim.
 
 
akoze nechapem... co vam brani, povolit stream

11.02.2014 01:45 • Jozko Mrkvicka
akoze nechapem...

co vam brani, povolit stream len pre registrovanych a platiacich uzivatelov ??

nazyvat zvysnych posluchacov zlodejmi a chrapumni je dost silne kafe.
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/