dvb-t2 a budoucnost skylinku upc freesat a další
18.10.2014 13:22 • Lagacek.D
myslíte že aboneti stěchto a dalších sat a kabel platforem po spuštění DVB-T2 od těchto placených služeb upustí díky dostupnosti placené tv v tomto připravovaném standardu :what: :what: :what: :what: :what:
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
Nerozumím otázce...

18.10.2014 19:25 • jan
Nerozumím otázce, na DVB-T2 budu muset mít televizi či set top box pro tuto normu (stávající nemají H.265/HEVC), ale navíc ještě přístupový modul (CAM)a přístupovou kartu se zaplaceným poplatkem, tedy velmi podobně jako u satelitu, kde ale stačí současný HD receiver a k ní placená karta. Ceny placené TV v pozemním příjmu zřejmě nebudou o moc levnější, jak ze satelitu a nabídka programů nebude tak široká, chybět budou i zahraniční volně stanice, které při využitíí motoru či multifeedu naladím i z jiných družic. Já bych zatím satelit za pozemní DVB-T2 neměnil. Samozřejmě volný příjem DVB-T stanic na anténu je dnes to nejlevnější řešení, ale placenou TV tam nechytneš (až na vyjímky jako Sport5 či Slovak Sport).
 
 
Lagacek

20.10.2014 14:16 • BIDLO1
Jasně,své služby poté okamžitě zabalí a půjdou raději k lopatě. :D Lagáčku tobě bych dal trvalý ban za neustálé vymýšlení dalších a dalších kravin. :bad:
 
 
Lagacek je Dasenka z paraboly.cz. Anketový

20.10.2014 20:08 • Gejza 2
Lagacek je Dasenka z paraboly.cz. Anketový /a/...nevhodné slovo...
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/