prijem na 2 tv
13.03.2015 20:15 • marchelllino
Zdravym. Mam satelitny prijimac dreamsky nxp256hd. Ako by sa dali sledovat nezavisle 2 rozne kanaly na 2 tv? Hlavne sa mi jedna aby som nepotreboval 2 skylink karty. Kludne dokupim co treba hoci aj novy prijimac. Dakujem za kazdu radu.
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
Koupit twin lnb (konvertor) a ještě 1ks nějaký

14.03.2015 13:47 • w.o.l.f.
Koupit twin lnb (konvertor) a ještě 1ks nějaký vhodný box nejlépe linux, nasdílet kartu. V tom dreamsky je oscam nebo jaký emulátor čte kartu a ta je ice nebo irdeto?
 
 
Momentalne mam kompletne funkcne 2 satelity na

14.03.2015 16:27 • marchelllino
Momentalne mam kompletne funkcne 2 satelity na skylink, ale po zvyseni poplatku chcem jednu kartu zrusit a to zdielanie by bolo najlepsie. Kartu mam irdeto a neviem aky je tam emulator. Aky box myslis? Satelitny prijimac? Ten druhy je stary, kupil by som iny len neviem aky by bol vhodny. Porad dobru znacku a ako sa to da zdielat. dik
 
 
Tak to nefunguje, musíš se regnout na

14.03.2015 16:56 • w.o.l.f.
Tak to nefunguje, musíš se regnout na http://www.ab-forum.info a něco si o problematice postudovat. Není to tak jednoduché. Nikdo Ti tu nebude psat podrobný postup, protože to ani nelze. A nebo si někoho zaplatit, kdo Ti to doma zapojí, nakonfiguruje a vysvětlí.
Nákup druhého boxu je otázka peněz, já bych volil linux, např. od Vu+,Xtrend,Golden int.xpeed apod. Ceny začínají na 115-120€.
 
 
A ako to funguje? Myslel som si ze je to tu forum

14.03.2015 17:46 • marchelllino
A ako to funguje? Myslel som si ze je to tu forum aby si ludia radili. NIkoho som neziadal aby mi dal podrobny postup ako to spravit, ale iba to, ze co sa da stym spravit a ako sa to da spravit. dik za tip na prijimac
 
 
Tak este jedna otazka. Kto ma skusenosti s VU+:

14.03.2015 20:20 • marchelllino
Tak este jedna otazka. Kto ma skusenosti s VU+: Remote channel stream converter? Fungovalo by mi to cez to?
 
 
ale Ty furt nechápeš, že každý box je jiný a

15.03.2015 13:03 • w.o.l.f.
ale Ty furt nechápeš, že každý box je jiný a používá třeba os linux (uzavřený nebo E2) nebo je to "úplně obyčejný" box do kterého se jen nahraje potřebný FW a nastaví se do režimu server nebo klient.
Pokud chceš použít funkci streamu pro Vu+ přijímače, pak si přečti toto:
http://digitalne.ellano.sk/magazin-7/rady-a-tipy/digitalna-kola/item/stream
a odpovíš si na otázku co potřebuješ.
Takže jak jsem psal na začátku vše se dá udělat, ale je to otázka peněz kolik chceš investovat a snahy se sám vzdělávat.
Dreamsky se použít dá, ale ne pro VU+: Remote channel stream converter.
 
 
Jen si dovolím doplnit uživatele wolf. Tazatel

15.03.2015 13:13 • Karlos66
Jen si dovolím doplnit uživatele wolf. Tazatel marchelllino dostal dobrou radu registrovat se na ab-forum, což je alfa a omega toho, aby se v daném smyslu člověk něco dozvěděl a nebo naučil.
Pokud se nic nechceš učit a máš dost peněz, pozvi někoho kdo Ti vše udělá na klíč. Nebo napiš třeba do obchodu ellano, aby Ti prodali 2ks předpřipravených přístrojů Vu+. Ovšem jde o to jako máš kartu, protože kterákoliv se nasdílet nedá. A je rozdíl nastavit box pro Ice nebo irdeto, pro někoho docela zásadní. taky jsi vůbec nenapsal jaké finance chceš investovat, takže tu se velmi těžko radí, když vlastně nepíšeš co a jak máš a co chceš.
Zkus napsat přesně co máš za karty a kolik jsi ochoten investovat, předpokládám, že router doma máš a dreamsky zapojenej přes router taky.
 
 
RE:prijem na 2 tv

15.03.2015 17:38 • BIDLO1
Myslím že on řeší prakticky to samé co jsem nedávno řešil i já. Tzn. má určitý přijímač a chce kartu v něm nasdílet na druhý přijímač. Jinými slovy potřebuje vědět který z těch "obyčejných" přijímačů mu bude chodit s tím Dreamsky strojkem a to je pro začátek nejspíš celé, žádnými linuxy bych ho nezatěžoval. Jiná další věc je ta že je potřeba upřesnit typ karty, napsat pouze že je to Irdeto nestačí.
 
 
ak daš mail tak ti poradim...ale prečo nevyuživaš

15.03.2015 21:44 • par32
ak daš mail tak ti poradim...ale prečo nevyuživaš vyhody ktore maš na nxp??? :eek:
 
 
par32 tu je moja emailova adresa.

19.03.2015 03:51 • marchelllino
par32 tu je moja emailova adresa. marchelllino@azet.sk vopred dakujem :good:
 
 
problem napojit dva primace

17.05.2015 11:44 • vladimir39
chcem keby mi dakto poradil chcem napojit dva TV primace a neviem ako na to vela ludi pise o tom a neviem s toho nic co mi treba k tomu dokupit tak to kupim a satelit mam v UK lebo tu pracujem vo pred dakujem moj mail barudiak@azet.sk :)
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/