Zahada s dvbt signalom
07.01.2016 07:44 • Eklipss
Zdravim Vas.
Potrebujem poradit respektive ozrejmit tuto cudesnu zalezitost.
V okoli NMNV chytam na klasicke polske sito vsetky slovenske (javorina) a vsetky ceske (asi kojal) a to mam to sito len buchnute na povale pod strechou. K tejto instalacii moja otazka nesneruje. Je to docasne riesenie kym sa definitivne prestahujeme do novostavby.
Problem vsak je ze ako koncove zariadenia pouzivame 2 tv Samsung s internym dvbt tunerom led 5 rada a 7 rada.
V jednej miestnosti ta 7 micka chyti vsetky programy krasne bez strat a druha 5 ka ich vsak vyhlada no niekedy ani jeden kanal nejde spustit.
Vyskusane prehodenie tv 5 za 7 a 7 za 5, vymeneny rozbocovac, vymenene krajiny, upgrade softu, proste akoby ta 5kova rada mala zly tuner, skusil som aj treti tv blaupunkt no spravil to iste - max stv. Teda tuner zly nebude.
Zvlastnostou ale je, ze cele leto a jesen to fungovalo. Moze byt ze lacnejsie tv maju horsi tuner a v mrazoch a hmle proste nerozkusu signal?co robit dakujem za rady :D
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
problém

07.01.2016 09:30 • juzek691
Ja mám síce LG, neviem presne aký, ale tiež som mal problémy s príjmom signálu, ak boli kanali blízko seba (57 a 59 kanál) a jeden mal slabší signál - podľa merania cca 60-65% nevedel ten slabší signál spracovať a ukazoval 18-22%. Keď som zapojil k TV settopbox - najlacnejší čínsky, tak ten to spracoval krásne.
Podobný problém mám s Plustelkou, kedy ich licencovaný prijímač nevie spracovať slabší signal na iných kanáloch ako je Plustelka a lacný settopbox áno.
 
 
Jednoducho ,hodit si smyčku kolem krku.Bez

19.01.2016 17:54 • lubos
Jednoducho ,hodit si smyčku kolem krku.Bez pořádnýho antenáře s měřákem to bude pořád pokus omyl.
 
 
Zahada s dvbt signalom

02.02.2016 13:19 • miroz
Ja mám problém so signálom, kek´hmla nemám signál alebo sáká obraz nebodaj jemno prší . Čo na to TAWRCOM ????
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/