Nespokojnosť
12.07.2016 17:25 • Beáta Maruškinová
Je mi veľmi ľúto,že musím opustiť operátora Skylink.Som dôchodkyňa a už nevládzem platiť rôzne zmeny,ktoré ma veľmi obmedzujú i po technickej stránke.Začínali sme zakúpením karty bez poplatkov,potom nasledovali servisné poplatky,ktoré sa neustále zvyšovali,potom zmena kariet na Irdeto,kde bolo nutné zakúpiť aj prijímače /vtedy sme mali 4 ks/ a teraz zmena na HD kvalitu / i keď nemáme TV pre HD kvalitu/ a znova zakúpiť nové prijímače.A to ešte nespomínam,že každé nové preladenie musíme riešiť cez odborníkov,ktorí si za toto dajú zaplatiť.Povedali sme dosť.Operátora si vyberieme bez týchto obmedzení.Naši susedovci idú od Skilink-ku tiež pre tieto isté problémy.Iní operátori sú síce viazaní určitou časovou viazanosťou,ale aspoň nové zmeny riešia v cene mesačných poplatkov,ktoré sa zmenami nenavyšujú.Veď Tv je pre staršieho človeka už akási "nutnosť" a či platím mesačne bez viazanosti alebo som viazaná splátkami,to nám je jedno.Hlavne aby sme konečne nemali problémy a zbytočné výdavky.Karty nám platia do konca augusta a potom koniec.
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
Nespokojnosť

12.07.2016 19:23 • matt33
Ale okrem DVBT je to všetko PAY TV s cenou minimálne 10€ mesačne a viazanosťou.
 
 
Jasne, vyskusajte ak mate moznost si vybrat nieco

13.07.2016 08:59 • igor
Jasne, vyskusajte ak mate moznost si vybrat nieco ine a po 2-3 rokoch mozete porovnat. Ak to nebude ono mozete vyskusat zasa nieco ine, ved zivot je zmena. Ked Vam neostane nic ine mozete sa ku Skylinku vratit, ak to este stihnete.
 
 
Nejlepší řešením je přejít na dvb t. Nic neplatíte

13.07.2016 10:45 • 1mcm
Nejlepší řešením je přejít na dvb t. Nic neplatíte a stejně jsou v tv jen samé americké, německé a jim podobné s.r.a.č.ky a reklamy.
 
 
@1mcm

13.07.2016 14:14 • igor
Lenze nevieme ci je tazatelka v dosahu dvbt multiplexov, musi pocitat s dodatocnymi nakladmi za stb + anteny a ked bude chciet viac programov, prip. ceske tak to moze byt problem. A za 4 roky zasa prechod na dvbt2, kde nikto nevie povedat co bude volne a co platene. Tuto moznost by som momentalne nedoporucoval.
 
 
@matt33

14.07.2016 06:25 • Igor
Viazanosť mi nevadí.Mám dojem,že dnes je TV akási nutnosť.Aj doteraz mám platby riadené trvalým príkazom mesačne a viac to neriešim.Iritujú ma tie neustále zmeny a zvyšovanie poplatkov.Prepočítala som si to a cenovo mi to v konečnom výsledku vychádza Skylink najdrahší.
 
 
RE:Nespokojnosť

14.07.2016 15:08 • BIDLO1
Bohužel paní Beata nemá vůbec potuchy o tom že většina těch nových HD přijímačů od Skylinku si už veškeré změny programů co se týče přelaďování, dokáží naladit sami a tudíž žádný odborník už na to není potřeba.
 
 
skylink nespokojenost

14.07.2016 15:18 • Lagacek.D
vážená paní já vás chápu když už teda musíte odejít od skylinku tak to se vyplatí rovnou vyhodit celou TV protože stejně na co volné programy alespoń ušetříte za koncesionářský poplatek :good: :good: :good: :good: :good: :good: :D :D :D :D
 
 
NJ.pani nemá ani na novú telku, ktorá je v dnešnej

14.07.2016 23:10 • letas
NJ.pani nemá ani na novú telku, ktorá je v dnešnej dobe mnokrát lacnejšia, ako tá čo má doteraz a chce si vybrať operátora bez omedzení, ako píše a ani netuší, že každý iný operátor, okrem už spomenutej DVBT je mnohonásobne drahší, ako Skylink.Len za dva roky, čo je viazanosť u iných, zaplatí 4x viac.Však je demokracia, tak prečo si nevybrať aj niečo drahšie, len potom netreba nariekať,lebo u ľudí, čo vychodili aspoň 5 tied ľudových a vedia si to zrátať, to navodzuje úsmev na tvári.
 
 
@BIDLO1

15.07.2016 09:10 • BIDLO1
Dokážeme si preladiť satelit bez akejkoľvek pomoci.Nás irituje to,že pomerne často robia zmeny,ktoré sú finančne náročné.Nedávno sme si museli zakúpiť nové sat.prijímače,lebo menili karty Irdeto.Teraz pre HD kvalitu musíme znovu zakúpiť prístroj,ktorý 1 ks po informácii stojí cca 74E.Čo kradnem?Sme dôchodcovia a mažel ZŤP.Nebojte sa prepočítali sme si našu zmenu kvalitne a poctivo.Sme pomerne šetrní,lebo doba nás naučila.
 
 
RE:Nespokojnosť

15.07.2016 21:40 • BIDLO1
Ano, letos je těch změn opravdu hodně ale to se vědělo už dlouho dopředu že rok 2016 bude rokem přechodu z SD na HD technologii. Další roky už tudíž tak dramatické nebudou, Irdeto karty pojedou ještě dlouho a nové přijímače taky.
Jenom nerozumím tomuto: "Nedávno sme si museli zakúpiť nové sat.prijímače". To jste si při té výměně karet kupovali namísto HD strojku zase nějakou zastaralou SD šunku? Pokud ano, tak to byla samozřejmě velká chyba a zbytečné vyhození peněz.
 
 
@letas

16.07.2016 06:23 • letas
Ak vás to poteší,tak mám oveľa,oveľa viac skončených škôl,ako tých 5 ľudových.Ná váš komentár nebudem reagovať.Iste viete prečo.Prajem pekný deň.
 
 
@BIDLO1

16.07.2016 06:24 • BIDLO1
Prepáčte.Obrazne povedané nedávno.Je tomu už dva roky.Ale nevyberali sme si samí.Bolo nám to doporučené v el.predajni,kde je aj pobočka Skylink.
 
 
@letas

16.07.2016 11:09 • letas
Nikoho sa nechcem osobne dotknúť, robím v tejto oblasti snáď od začiatku a tých skúsenosti mám neúrekom, ako si to ľudia nevedia prepočítať, čo je pre ních výhodnejšie, hlavne, keď väčšine, čo nariekajú ide o finančné náklady.Príkladov by som mohol uviesť strašne veľa.Len jeden za všetky:Po zavedení Serpa, keď to bolo len 14,40€ ročne,tak sa to strašne nepáčilo jednému pánovi už dôchodcovi, nevedel sa s tým zmieriť, tak využil hneď zrejme prvú ponuku, ktorú mu ponukli podomoví ponukači Mágia a potom sa z toho nemohol spamätať 2 roky.Táto sranda a truc ho stáli za tie dva roky vyše 300€.A po dvoch rokoch sa pekne vrátil ku Skylinku, zrejme si kúpil kalkulačku, lebo hlava mu pred dvoma rokmi velila inák.Myslel som hlavne takýchto a nie je ich málo, môžeme sa to denno denne aj v TV správach o tom presviečať.Verte mi je to len o rozume,aj,keď sa to niekomu nepáči, zrejme sa ho to dotýka.Ľudia sú nepoučitelní, mnohokrát uveria cudzím ľuďom, ktorých vôbec nepoznajú, ale to sme zase tam, kde sme začali.A to je hlavne ich problém.
 
 
Klam

16.07.2016 13:10 • bohus
Co tu pišeš za nezmysly.Ved skylink bol snad najdrakši.Za sat.SD sa platilo 150 eur +karta skylink 85 eur.Každy si kupil svoje a ked už boli skylink karty predane na miliony zrazu SP.a stale sa zvyšuje.Zrazu koniec vysielania SD zase nove skrynky HD ktore sa predavaju okolo 90 eur.A tie frekvencie sa menia ako na bežiacom pase.Tak nepiš tu nezmysly že skylink je najlacnejši.Ty si zober kalkulačku a si to prepočitaj.Ten skylink to su darmožrači a len ako dostat eur.od ludi.A ja som montoval dakedy skylink takže viem čo pisem.Preč od skyliku.
 
 
Beáta

16.07.2016 14:40 • BIDLO1
Můžu se zeptat o přesně jaké typy se jedná? Nebo spíš jednalo.
 
 
bohus

16.07.2016 19:53 • a1972
Tie náklady čo uvádzaš+SERPO to boli náklady za 10 rokov a viac,tak ber kalkulačku a počítaj,či máš pravdu!
 
 
@letas

16.07.2016 19:53 • letas
Tiež sa vás nechcem dotknúť,ale Skylink je fakt najdrahší.Sme pri tejto spoločnosti asi už od začiatku a skoro každé 2-3 roky tu vznikali nejaké zmeny,ktoré bolo treba riešiť finančne,ak sme chceli pozerať.Skylink ma jediný výhodu v tom,že nezaväzuje klienta viazanosťou.Našli sme si takého operátora,ktorý má také isté pokrytie,je síce viazaný dvojročným termínom /aj tak mám na platby zriadený trvalý príkaz,tak mi to nevadí/,ale akékoľvek zmeny rieši vo svojej réžii a nezaťažuje finančne klienta a produkt ktorý sme si vybrali je len o 50 centov navýšený proti môjmu doterajšiemu poplatku.Keď som sa bola spýtať v predajni skylink,koľko stojí jeden settobox HD vysielania,tak mi povedali že od 74 E.Máme doma aj rodičov,čiže potrebujeme 4 kusy,tak pánboh zaplať a ďakujem.Veď čertu sa upísať nejdeme a zmena je život.Nebude sa páčiť,o 2 roky zmeníme.Celá naša ulica je pre tieto zmeny rozhorčená a uvažuje tiež o zmene.
 
 
@BIDLO1

16.07.2016 19:53 • letas
2x máme Opticum 4060CX plus a 2X-Amiko.
 
 
skylink

17.07.2016 01:01 • bohus
Ake 10 rokov ved to bolo tak ze si kazdy kupi sat.priimac a kartu skylink a budu mat pokoj a kto hovoril o dajkom SP Preco skylink klame aj s Tebov.Ty si myslis ze ludia su hlupy skylink to je najhorsi operator a ludia by mali cim skorej od takej spolocnosti odstupit.Ty nevies do tolko pocitat kolko ja som namontoval sat.skylink a hovoril som starym ludom ze ked si kupia sat.a kartu skylink tak uz nebudu platit niake poplatky a zrazu uz to nebola pravda daky somar si vymyslel SP a ty ludia sa
chodili pytat preco zase platit.Takze prec od skylinku.A uz ked tak co je SP.ake naklady ludia maju kartu tak oni su povinny pustit zapisy na kartu aky SP to je oblbovanie ludi a uz nevedia ako prijst ku korunam.Takze Ty si zober kalkulacku a si to prepocitaj.Ja som to uz davno prepocital a zistil som ze skylink je velky podvod.
 
 
RE:Nespokojnosť

17.07.2016 13:50 • BIDLO1
Nezlobte se ale jestli jste si dva roky zpátky koupili takové staré šroty jako např. Opticum 4060, tak to není žádná chyba Skylinku ale spíše Vaše. Už v tu dobu bylo totiž jasné že to bude velmi brzy popelnicový střep a jestli Vám to někdo prodal tak Vás pěkně napálil a to nejspíš jen proto aby si vyčistil sklady. Takže Vaši rozhořčenost směřujte především na tuhle vypečenou elektroprodejnu. Osobně bych jim ty krámy tam nyní omlátil přímo o hlavu.
Osobně třeba nechápu proč bych třeba měl od Skylinku odstupovat. Jistě, z SP nemá radost nikdo ale který jiný operátor má za 70 Kč měsíčně v základu přes 20 HD programů? Navíc mě na rozdíl od jiných nikdy Skylink nic doživotně neslíbil. :good:
 
 
@BIDLO1

18.07.2016 05:55 • letas
Zrejme máte pravdu.Ale presne s týmto "črepom"prišiel technik /bez nášho výberu/ a namontoval nám toto.My sme v dobrej viere zaplatili a preto nás právom rozčuľuje,že znova máme niečo meniť a znova platiť.Keď som tomu predajcovi a zároveň technikovi Skylink toto vytýkala,tak mrdol plecami, že vtedy bolo vtedy a teraz je teraz.A ešte jedna otázka.Zrejme ste z ČR.V Česku máte iné ceny ako na Slovensku?Zarazila ma cena 70 Kč. na mesia.Ja platím 11,80E na mesiac,čo v prepočte činí cca 389 SK.
 
 
letas

19.07.2016 15:26 • BIDLO1
Pak je to podvodník a lhář, už v tu dobu musel dávno věděl jaké zastaralé krámy Vám montuje, za takové kecy by měl dostat lískovkou přímo po zádech.
Co se týče ceny tak pokud vím tak jsou zhruba podobné. Slovenský ceník máte zde: http://www.skylink.sk/cennik-7.html?lang=sk Pokud platíte 11,80E tak máte zřejmě nikoli pouze základ ale balík Multi.
 
 
@letas

19.07.2016 23:21 • letas
Ľudia sú rôzní.No,čo už.Ďakujem vám za radu.A áno máme Multi balíček.Ale tým,že to zmenili na HD kvalitu,tak nemáme skoro nič.Len úplný základ.Ale hlavne,že idú české,lebo aj tak najviac pozeráme tie.Prajem vám pekný deň.
 
 
Tak to je o niečom inom.Reakcie boli hlavne o

20.07.2016 09:00 • letas
Tak to je o niečom inom.Reakcie boli hlavne o základe, ktorý má prevažná väčšina zákaznikov Skylinku a hlavne preto, ako to tu bolo už spomenuté, je to za 2,60€ mesačne a nikde inde za tu cenu z orbitu porovnateľný balík zatiaľ nik neposkytuje.Určite by som nevolil multi balík za 11,80€ a ešte k tomu na viacej prijimačov.Pri platenej TV existuje kopec iných a výhodnejších ponúk.Nebola to najlepšia volba.Tak napríklad akcia multi balík za 73€ ročne a k tomu next karty za 44,50€ atď.
 
 
letas

21.07.2016 14:32 • BIDLO1
Pak je nejlepší sehnat nějaké jednoduché a spolehlivé přijímače /alespoň k důležitým televizím např. obývák/, přejít z Multi na základ a mít klid.
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/