Verejné poďakovanie Topredajcu Skylink za kvalitne vykonanú informačnú prácu...
14.08.2018 09:14 • arsat84
Roky rokúce a ešte aj nedávno až do zverejnenia na tomto portáli sa netoppredajca Skylinku nachádzajúci sa v blízkom okolí s dvomi Topredajcami Skylinku a jednym Prémiovým, obkolesil množstvom plagátov o tom, že on jediný má ako Skylink najlepšie ceny v danom meste. Darmo sa Topredajcovia sťažovali kade-tade, regionálnemu zástupcovi Skylink a v ústnom podaní svojim kolegom. Nič nepomáhalo, regionálny povedal, že on s tým nič nezmôže a zlomyseľní kolegovia ich huckali a naháňali k súdu za nekalú konkurenciu v štýle, kde sa dvaja súdia, tam tretí vyhrávajú. Vec sa našťastie vyriešila vďaka tomuto portálu. Po zverejnení skutku plagáty o najlepších cenách Skylinku zmizli! Topredajca Skylinku vyslovuje verejné poďakovanie portálu i satelitnému poradcovi SAT TV. Rado sa stalo.
 
Reakce (nejnovější jsou nahoře)
a veršovánky sú kde ?

14.08.2018 15:08 • kompresor
a veršovánky sú kde ?
 
 
A koukám ,že jsi tu zase a nedáš si pokoj.To se

14.08.2018 15:32 • lubos
A koukám ,že jsi tu zase a nedáš si pokoj.To se tímto ukájíš nebo jak je to?Jak jednoduché Každý za nějakou sumu prodá a živí se tim.Ty máš volbu koupim nebo nekoupim tečka je kapitalizmus a s tim se smiř nebo emigruj do severní Koreje. :)
 
 
@kompresor

14.08.2018 15:51 • arsat84
Milý kompresor vyvážený, prosba Tvoja je pre mňa výzva ako šperk pre ženy. Budem sa určite snažiť viac ihneď nabudúce, pokiaľ mi naznačíš Tvoje témy žiadúce...
 
 
@lubos

14.08.2018 15:57 • arsat84
Lubosko, niečo sa Ti poškodilo, tak troška? Lebo Tvoja slovná zmes zmysel žiadny nedáva, môžbyť na vine je strava nezdravá? A či stravu Ty užívaš len v tekutej forme a hladina Tvoja je už dávno na a či za sibírskej norme?
 
 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/forum/